En herrelös katt dyker upp utanför en tjejs fönster varje dag och ber om att få komma in - TittaPaVideon.se
x
En herrelös katt dyker upp utanför…
Hon tappar sin mobil i vattnet, men en vitval lämnar tillbaka den till henne - videon är nästan surrealistisk 15 katter som är så enorma att de inte ens märker hur mycket plats de tar upp

En herrelös katt dyker upp utanför en tjejs fönster varje dag och ber om att få komma in

30 Augusti 2021 • Av sofia
8.889
Advertisement

Har du någonsin hört att när vi adopterar en katt är det inte vi som väljer katten utan katten som väljer oss? När man hör detta kan det låta väldigt konstigt, men om du tänker efter är det precis vad som hände med en tjej i New York som bland miljoner människor "valdes" av en mycket gullig kattunge, en röd tabby, efter att ha dykt upp flera gånger utanför hennes hem i Brooklyn.

via: The Dodo

Katten gick förbi tjejens fönster varje dag och satte sig på fönsterblecket

Katter är mycket speciella djur och det tar lite tid för dem innan de kan lita på någon. Med tanke på att den här flickan visade alla sin kärlek och vänlighet insåg den här söta lilla kattungen snart att den kunde lita blint på henne och en dag, efter att ha skadat sig på örat, dök den upp för femte gången på hennes fönsterbleck. Men den här gången behövde den hjälp.

Med tanke på kattens skick tog flickan omedelbart med den till Little Wanderers NYC, en volontärförening som tar hand om katter i svårighet, för att se till att den skulle få den vård som behövdes och naturligtvis också en fullständig kontroll.

Advertisement

Trots att det var en gatukatt, var den här söta röda tabbyn (som fick namnet Carlton) förvånansvärt foglig med volontärerna och lät sig undersökas.

Tyvärr, från de kontroller som utfördes (förutom att upptäcka att Carlton var 5 år), framgick det även att katten led av kattimmunbrist, vilket på sikt skulle ha hindrat den från att leva ett normalt liv .

Början av ett nytt liv

Tack vare spridningen av denna berättelse på sociala medier togs Carlton om hand av Carianne, en pedagog från Staten Island, som också ligger i New York, som ställde sig till förfogande för att ge honom ett tillfälligt hem. Även om han till en början var lite försiktig i sitt nya hem, lyckades Carlton känna sig som hemma efter bara några dagar: "Det var lätt att vinna hans förtroende eftersom han verkligen älskar människor."

Advertisement

Carltons favoritplats är att ligga i famnen på sina nya livskamrater. Han älskar att vara i sällskap och gillar att ständigt gosa, få pussar och kramar, troligen på grund av alla de år han tillbringat på gatan.

I väntan på att hitta en egen familj, får Carlton all den kärlek han förtjänar från dem som gav honom ett tillfälligt hem. Nu kan han äntligen leva med vetskapen om att han inte längre behöver oroa sig för att hitta ett säkert skydd för natten eller ta hand om sig själv resten av livet.

Ett helt nytt och välförtjänt liv!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack