En 5-årig flicka blir frisk från cancer och springer för att krama om sin favoritsjuksköterska - den rörande scenen - TittaPaVideon.se
x
En 5-årig flicka blir frisk från cancer…
16 saker köpta på loppmarknad som är så konstiga att de ser ut att komma från en annan värld Hennes man är för ful så hon blir gravid med sin föredetta pojkvän istället för att barnen inte skulle se ut som pappan

En 5-årig flicka blir frisk från cancer och springer för att krama om sin favoritsjuksköterska - den rörande scenen

17 September 2021 • Av sofia
549
Advertisement

Det är aldrig lätt för en förälder att behöva acceptera det faktum att deras barn har drabbats av en sjukdom som ofta är obotlig och att barnet tvingas tillbringa större delen av sin barndom inlåst inne på ett sjukhusrum, från den stunden då det blir inlagt till specialistläkarundersökningar och operationer och behandlingar av alla dess slag som måste följas noggrant. För unga cancerpatienter är vägen ännu svårare, just för att många inte överlever och inte hinner avsluta sin terapi. Det finns å andra sidan andra som med hjälp från mamma och pappa samt de många änglarna i vita rockar lyckas besegra sjukdomen.

via: KTVU

Detta är historien om lilla Amelia, som under två år tvingades möta farorna med leukemi och blev inlagd på Montefiore Pediatric Hospital i Bronx, New York. Vägen till återhämtning var inte alls lätt, men efter circa två år lyckades den femåriga flickan besegra sjukdomen och komma ut från sjukhuset på egna ben. En seger för alla dem som hade följt henne så länge, först och främst för föräldrarna som var djupt rörda och sedan för all vårdpersonal som följde Amelias stadier och uppnådda mål steg för steg medan hon bekämpade sin leukemi.

Bland dessa mycket stolta människor över den här femåriga flickan fanns Talia Haviv, en sjuksköterska från Montefiore som hade utvecklat en mycket speciell relation med det inlagda barnet. Kvinnan var en del av teamet av sjuksköterskor som hade tagit hand om Amelias situation och var den första som varmt kramade om barnet när hon officiellt blev utskriven.

Som du kan se på bilderna tvekade Amelia inte ett ögonblick och sprang för att krama Talia för att tacka henne för allt hon hade gjort för henne under de två, mycket långa åren. Vem vet om lilla Amelia skulle ha klarat det om det inte hade varit för änglar som henne i vita rockar som stöttade, tröstade och tog hand om henne med så mycket kärlek.
 
Men nu är det dags att fira den fullständiga återhämtningen, i famnen på den rörda och lyckliga Talia Haviv och hela hennes mycket professionella team. Till denna extraordinära femåriga tjej som har besegrat en alltför ofta obotlig sjukdom önskar vi helhjärtat ett liv fullt av glädje, lycka och oändlig kärlek!
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack