Ett homosexuellt par adopterar en för tidigt född bebis som övergivits på gatan och nu är de en lycklig familj - TittaPaVideon.se
x
Ett homosexuellt par adopterar en för…
En äldre människa använder hårtorken som hastighetsmätare för att få bilar som kör för fort att sakta ner En tjej blir eskorterad av nästan 300 motorcyklister till skolbalen - hon blev mobbad på grund av sin dyslexi

Ett homosexuellt par adopterar en för tidigt född bebis som övergivits på gatan och nu är de en lycklig familj

15 September 2021 • Av sofia
16.566
Advertisement

Att adoptera ett barn är aldrig lätt. De byråkratiska processerna är långa och svåra och det är inte ens säkert att paret eller den ensamstående mamman eller pappan kommer att kunna få det lilla barn de "blivit förälskade i" och skulle vilja ta hand om i sitt hem. Men om denna process möts med mod och viljestyrka kan det ge en enorm tillfredsställelse. En tillfredsställelse som Benjamin och Louis har fått uppleva, ett homosexuellt par som adopterade ett barn i Brasilien!

Paret som var av franskt ursprung, åkte till Brasilien år 2010 men sedan blev de bokstavligen förälskade i staden Rio de Janeiro och bestämde sig för att stanna och bo i den sydamerikanska nationen. Med tiden föddes också detta pars önskan att vilja adoptera ett lokalt barn ifall de skulle få chansen, men de visste mycket väl att den byråkratiska processen skulle bli både lång och svår.

Slutligen, år 2015, fick Benjamin och Louis rätten att adoptera i Brasilien från ungdomsdomstolen i Rio de Janeiro och först då stod de officiellt i kö för att få adoptera ett barn. Efter två års väntan fick de år 2017 beskedet att ett för tidigt fött barn hade fötts i Bahia under den femte graviditetsmånaden. Deras chans var äntligen kommen!

Domstolens domare hade berättat för dem att barnet nu var två månader gammalt, vägde cirka 900 gram och hade fötts för tidigt på gatan och övergivits där. De hade 48 timmar på sig att åka till Bahia och officiellt adoptera honom, men de var rädda för att inte komma i tid för att ta honom med sig. I slutändan lyckades dock det franska paret nå den två månader gamla bebisen Vinicius och stanna hos honom i staden Bahia i tre veckor i väntan på att det för tidigt födda barnet skulle väga tillräckligt mycket för att kunna ta ett flyg till Rio de Janeiro.

Advertisement

Idag är Benjamin och Louis en mycket lycklig familj tillsammans med lille Vinicius, som nu är långt borta  från all den sorg och elände som präglat de första månaderna av hans liv. Det homosexuella paret är så glada över att ha varit värdar för den brasilianska lilla pojekn i sitt hem att de redan ser fram emot att ställa sig i kö för att kunna adoptera en lillebror eller syster till barnet!

Vilken underbar familj, eller hur?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack