Hon tackar sin adoptivmamma genom att ge henne ett hus: "Nu vill jag ta hand om dig" - TittaPaVideon.se
x
Hon tackar sin adoptivmamma genom att…
En ung fotograf tar roliga selfies med djur runt om i världen som han blivit vän med En blivande brud vill ha pizza och hamburgare från McDonald's på menyn - ett billigt och icke-traditionellt bröllop

Hon tackar sin adoptivmamma genom att ge henne ett hus: "Nu vill jag ta hand om dig"

13 September 2021 • Av sofia
16.828
Advertisement

Det band som skapas mellan en mamma och hennes dotter är alltid mycket starkt och även om konflikter kan uppstå kommer mamma alltid att vara mamma. Som barn och tonåring är det kanske inte möjligt att till 100% förstå hur mycket föräldrar egentligen gör för sina barn, men det kommer en tid som vuxna, där man inser och där man skulle vilja göra allt för att tacka sina föräldrar för all kärlek och stöd. I Kina, 1993, hittade en kvinna vid namn Hu ett övergivet knytte på en soptipp nära sitt hem, det var en övergiven liten flicka! Kvinnan tvekade inte en sekund och utan att ens fråga sin man, som hon visserligen var säker på skulle hålla med, bestämde hon sig för att adoptera den lilla flickan och ta hand om henne. Den där lilla tjejen har nu vuxit upp och har bestämt sig för att det är dags att "återgälda" sin mamma.

via: Gatsuur
image: Gatsuur

Hu och hennes man ville ha ett barn men kunde inte bli gravida, så det är lätt att föreställa sig glädjen blandat med chocken över att ha hittat och räddat ett barn som hade övergivits. Det spelar ingen roll om makarnas ekonomiska förhållanden inte var de bästa, eftersom det viktigaste var att vara en enad och kärleksfull familj. Något som barnets mamma alltid har lyckats ge tack vare sin hängivenhet och beslutsamhet, även efter hennes mans oväntade död när barnet bara var 4 år gammalt.

Trots fattigdomen har kvinnan alltid sett till att hennes dotter aldrig saknade någonting och har gjort sitt yttersta för att ge henne mat och en god utbildning. Vissa dagar sålde hon grönsaker på marknaden, andra gånger syrsor och i stället för mjölk gav hon dottern gröt. En mamma som aldrig gav upp och som alltid ville det bästa för sin dotter. Dottern lämnade sin mammas hem vid 25, flyttade till en annan stad och är nu gift och har barn. Ändå har dottern aldrig glömt all sin mammas kärlek och alla uppoffringar och ville därför "tacka" henne med en gåva och lovade att hon aldrig skulle överge henne.
 
Eftersom mammans hus inte alls var i gott skick bestämde sig dottern sig för att köpa ett till, på två våningar!
 
 
Advertisement
image: Gatsuu

"När jag var barn tog min mamma hand om mig. Nu är det dags för mig att ta hand om henne. Det är min plikt", berättar den unga kvinnan som dock ofta besöker sin mamma för att vara tillsammans. Mamman vill dock inte bli en börda för sin dotter och därför försöker hon alltid hålla sig aktiv med hushållsarbetet. Hon har även en grönsaksodling, sköter hönsen och samlar ved på egen hand...

Nu har hon ett bättre hus att leva i och fortsätter att ha en mycket speciell dotter vid sin sida!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack