Kassörskan på en snabbmatsrestaurang har inte råd att betala bilmekanikern och får hjälp av en kund som ger henne sin bil - TittaPaVideon.se
x
Kassörskan på en snabbmatsrestaurang…
Vid 19-års ålder lämnar hon sina studier för att ägna sig helt och fullt åt att vara hemmafru En ensamstående mamma med ekonomiska problem lämnar allt för att flytta in i ett minihus - nu lever hon på 75 $

Kassörskan på en snabbmatsrestaurang har inte råd att betala bilmekanikern och får hjälp av en kund som ger henne sin bil

20 September 2021 • Av sofia
3.170
Advertisement

Att arbeta på en snabbmatsrestaurang är ingen enkel uppgift då det innebär att ha nära kontakt med alla typer av kunder varje dag. Förutom att vara ansvarig för leveranser och beställningar måste du alltid vara tillgänglig och tillmötesgående. Vänlighet och respekt är faktiskt de vinnande vapnen för att garantera ett leende på kundernas läppar, som om de är nöjda, gärna återvänder. Vicki vet detta mycket väl då hon efter att ha jobbat hårt på en amerikansk snabbmatsrestaurang fick en oväntad gåva från en lojal kund.

Vicki arbetar på en amerikansk snabbmatrestaurang och är oerhört stolt över sitt jobb. Varje dag vaknar hon tidigt på morgonen, tar bilen och utför sina uppgifter flitigt. Från tidigt på morgonen bjuder hon sina kunder på ett leende, som, förutom att beställa frukost, gärna tar en pratstund med henne.

Efter flera års arbete har Vicki lyckats få många nya vänner eftersom hon träffar sina favoritkunder dagligen. Bland Vickis stamgäster finns en man vid namn Chris Ellis, en affärsman som regelbundet går till snabbmatsrestaurangen för att hälsa på den mycket trevliga kassörskan och njuta av en god hamburgare.

En dag tvingades dock den 53-åriga kvinnan gå till jobbet på grund av att hennes bil stannade. En liten olägenhet som tycktes väga tungt på Vickis axlar. Att låta laga bilen innebar att betala vad som motsvarade en hel månadslön för henne. En stor uppoffring för kassörskan, som genast vände sig till sin vän Chris för att få hjälp.

Affärsmannen, som hade full förståelse för situationen, tröstade den desperata kvinnan och lovade henne att han skulle hitta någon som var villig att sälja en billig bil till henne så snart som möjligt.

Advertisement

Några dagar efter miraklet hade Chris kommit tillbaka för att hjälpa sin vän i nöd. I handen hade han inte telefonnumret till en begagnad bilförsäljare, utan nycklarna till en ny bil, bara för Vicki.

Snabbmatschefen, som inte trodde sina ögon, sprang genast för att ringa kvinnan övertygad om att hon var nära på att bli avskedad på grund av att hon kom försent på morgonen. Vickis rädsla försvann dock på några sekunder, så snart hon insåg vad som pågick.

Chockad över Chris gåva, brast kvinnan ut i tårar:Jag visste inte vad jag skulle tro. Vanligtvis skämtar han alltid med mig och jag var övertygad om att även detta var ännu ett skämt. Ändå står jag här med nycklarna... Jag trodde inte att jag var så lyckligt lottad”. Mannen tog faktiskt inte lång tid på sig att hitta en begagnad bil, eftersom hans son ville bli av med sin bil för att köpa en nyare modell.

Nu har Vicki en egen bil igen med vilken hon kan ta sig till jobbet med ett större leende än någonsin och detta är allt tack vare hennes vänliga och positiva attityd!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack