"Jag städar mitt rum, diskar och dammar" en 6-årig pojke vill inget hellre än att bli adopterad - TittaPaVideon.se
x
"Jag städar mitt rum, diskar och dammar"…
En fattig mamma stoppas medan hon stjäl ägg åt sin familj - polisen köper hela förpackningen åt henne En pojke vägrar gå till skolan om han inte får märkeskläder - mamman spenderar mer än 2000 £ på hans garderob

"Jag städar mitt rum, diskar och dammar" en 6-årig pojke vill inget hellre än att bli adopterad

07 September 2021 • Av sofia
624
Advertisement

I världen finns det många barn som föds och omedelbart tvingas möta en helt annan verklighet än den de borde få uppleva. Många barn växer faktiskt upp utan föräldrar på ett barnhem eller kastas från en fosterfamilj till en annan, i hopp om att de en dag kommer att adopteras. För dem är livet inte alls lätt och det enda de vill ha mest i hela världen är en familj som älskar dem och tar hand om dem. Aidan, en 6-årig pojke, har separerats från sina två syskon eftersom han är den enda av de tre som ännu inte har hittat en familj som velat adoptera honom. Ett hårt slag mot hjärtat, med tanke på att den lilla killen redan hade blivit separerad från sina biologiska föräldrar på grund av deras vårdslöshet. Lilla Aidan verkar dock inte ha tappat hoppet och har ett budskap till sina blivande föräldrar: "Jag städar mitt rum, diskar och dammar".

"Jag städar mitt rum, diskar och dammar", säger lilla Aidan, 6 år gammal, nästan som om han skulle övertyga sin blivande familj om att adoptera honom. Hans två små bröder adopterades av två olika familjer, medan han fortfarande är utan familj. Aidan förtjänar att få en familj för resten av livet som älskar honom och stöttar honom under sin uppväxt, i varje skede av hans liv. Han bor för närvarande i en fosterfamilj, men förr eller senare skulle han vilja hitta någon att kalla "mamma" och "pappa" för alltid.

Aidan, förutom att vara ett barn som älskar att hjälpa till i hushållet, är också mycket duktig i skolan och älskar lastbilar och superhjältar, precis som många andra barn. Kan det vara möjligt att Aidan känner sig tvungen att göra reklam för sig själv och att han skulle vara en tillgång i hemmet för att bli adopterad? Alla barn förtjänar att älskas och vi hoppas att Aidan snart kommer att hitta ett fast hem och en familj som ger honom all den kärlek han förtjänar.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack