Han låtsas vara gravid under en hel dag för att visa att graviditeten inte är så tung, men han hade fel - TittaPaVideon.se
x
Han låtsas vara gravid under en hel…
En hemlös kvinna som bodde i sin bil blir anställd i en butik och nu är det ingen som kan vara utan henne Ett brudpar skickar en räkning på 240 dollar till gästerna som inte dykt upp på bröllopet:

Han låtsas vara gravid under en hel dag för att visa att graviditeten inte är så tung, men han hade fel

03 September 2021 • Av sofia
1.210
Advertisement

Att vara gravid är ingen dans på rosor. Förutom illamåendet, värkarna och alla tänkbara komplikationer finns det objektiva svårigheter som påverkar det vardagliga livet. En australiensisk man vid namn Maitland Hanley, ville när han såg sin partner vara gravid göra ett mycket ovanligt test, det vill säga att försöka uppleva en gravid kvinnas vardag. Hur? Genom att låtsas vara "gravid" förstås! Mannen gjorde detta försök med en lätt ironisk anda och hade som utgångspunkt att han antog att "en graviditet trots allt inte är så tung". Resultatet? Han insåg att han hade väldigt fel!

Mannen låtsades vara gravid under en hel dag, precis som vi alla säkert har gjort någon gång som barn. Han använde sig av en vattenmelon och två mindre meloner för att simulera magen och brösten och fäste allt med en massa plastfolie. Efter det försökte han utföra några enkla aktiviteter som en kvinna gör i sin vardagliga rutin, som att ta på sig skorna, kliva upp ur sängen eller komma ut ur badkaret. Var och en av dessa aktiviteter fångades på video av hans partner, som är gravid på riktigt och av en gemensam vän, som sedan publicerade allt och skapade ett roligt reportage på TikTok.

Hur gick experimentet? Absolut inte som Maitland hade föreställt sig! Att kliva upp ur sängen visade sig vara en tröttsam och inte direkt enkel aktivitet - inte vad han trodde att det skulle ha varit! Självklart stod både hans partner och hans vän där och skrattade vid varje försök. Samma svårighet fann han när han skulle ta sig upp ur badkaret eller, ännu enklare, att kunna komma upp på fötterna igen efter att ha lagt sig ned: "Du får inte utsätta magen för tryck!" skriker hans partner åt honom, medan hon ser honom rulla på golvet i ett försök att resa sig.

För att inte tala om den enkla handlingen att ta på sig skorna: ”Det är därför gravida kvinnor ofta går runt barfota i hemmet”, måste Maitland ha tänkt när han desperat försökte ta på sig höger sko och hålla balansen.

Advertisement

Det enda aktiviteten som han tyckte var lätt att hantera? Att gå till McDonald's för att tillfredsställa sina "cravings"! Kort sagt, insåg Maitland med egna ögon att det inte är någon dans på rosor att bära runt på flera kilo i magen under 9 månader.

Visst genomfördes experimentet på ett roligt sätt för att få alla att skratta, men det ligger även en nypa sanning bakom. Partnern måste visa förståelse för den gravida partnern och inte undervärdera hennes smärtor och svårigheter, bara för att det är "naturligt" eller "om min mormor kunde göra det, kommer du också att kunna klara det".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack