En turist som är miljonär lämnar en del av sitt arv till en anställd på ett hotell där han tog in varje år - TittaPaVideon.se
x
En turist som är miljonär lämnar…
Hon gifter sig med en man hon lärt känna i en chat men upptäcker sedan tack vare facebook att han redan är gift sedan 15 år tillbaka med en annan kvinna En hemlös kvinna som bodde i sin bil blir anställd i en butik och nu är det ingen som kan vara utan henne

En turist som är miljonär lämnar en del av sitt arv till en anställd på ett hotell där han tog in varje år

03 September 2021 • Av sofia
1.101
Advertisement

De människor vi möter slumpmässigt under åren och som vi har att göra med av de mest olika skälen kan förändra livets gång på ett oväntat sätt. Taskin Dasdan har arbetat som bellboy på ett stort och framgångsrikt lyxhotell i Turkiet under många år och har mött ett stort antal ganska rika människor som valt att övernatta där. Han och alla andra anställda har plikten att alltid vara tillgängliga och vänliga mot hotellets gäster och det är oundvikligt att en relation skapas med de mest lojala kunderna som vi skulle kunna definiera som vänskap. En gästerna på detta hotell var Charles George Courtney, en mycket rik engelsk turist som varje år valde att tillbringa sin semester i Turkiet. En vänskap utvecklades mellan honom och Taskin genom åren, till den grad att när den äldre miljonären gick bort, fanns Taskins namn med i hans testamente.

image: turizmajansi

Taskin Dasdan har arbetat som bellboy på Korumar Hotel De Luxe i Turkiet, sedan 1990 och har med glädje välkomnat gäster till anläggningen sedan dess. Bland dem har en i synnerhet haft en viktig roll under hans karriär, eftersom han blev en vän till honom genom åren. Hans namn var Charles, en äldre engelsk turist som varje år kom för att tillbringa sin semester på Korumar Hotel. Tyvärr, efter många års semestrar, avled gamle Charles och lämnade ett testamente med namn och efternamn på dem som skulle ärva hans lilla förmögenhet. Bland dessa namn fanns bland annat Taskin, till hans stora överraskning. Förutom honom gick mindre delar av summan till de andra hotellanställda som alltid hade välkomnat Charles under sin semester.

Taskin berättade hur förhållandet till Charles hade förvandlats till en vänskap och hur mannen tidigare hade gett honom pengar för att han skulle kunna ha råd med sina barns utbildning. Kort sagt, Charles var en mycket generös man!

Till sin stora förvåning fick Taskin ett telefonsamtal från England där de informerade honom om att han fanns med i Charles testamente och att bland annat han var en av arvingarna. Charles hade behandlat honom och resten av hotellets besättning som en del av sin familj. Även om mannen varit väldigt generös, förväntade sig Taskin verkligen inte att ärva en sådan förmögenhet. Om Taskin hade lust skulle han kunna välja att slippa arbeta under resten av sitt liv, så stort var Charles arv.

Advertisement

Idag, om du åker till Korumar Hotel De Luxe hittar du ett speciellt rum, 401, det rum där den äldre engelska turisten bodde varje år, nu döpt till "Charlies rum" i hans ära.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack