x
En kvinna fyller 107 år och för att…
En hotellreceptionist lyckas behålla lugnet på ett beundransvärt sett inför en mycket otrevlig kund En taxichaufför har en otrogen man i sin bil och vägrar köra honom

En kvinna fyller 107 år och för att fira henne ger de henne en bukett med samma antal rosor

03 November 2022 • Av sofia
3.008
Advertisement

Människor över hela världen firar sin födelsedag på något speciellt sätt: det finns en del som arrangerar påkostade fester, medan andra föredrar diskreta fester med nära och kära. Vilken form av firande du än föredrar är det viktigt att göra den dagen speciell, oförglömlig och rolig.

Av denna anledning har en församling bestämt sig för att göra en fantastisk överraskning till den äldsta kvinnan i staden och erbjuda henne en gåva som hon knappast kommer att kunna glömma under resten av sitt liv. Låt oss berätta vad det rör sig om.

via: Legit

Elestine Lawson är en omtyckt äldre kvinna från Westerville, Ohio, USA. Hon har för länge sedan firat sin 100-årsdag och har nu nått den ärevördiga åldern 107 år. Den dagen blev Elestine mållös när hon öppnade dörren till sitt hem och hittade en speciell leverans från sin kyrka: hon hade fått 107 rosor, en för varje levnadsår.

Den mycket söta scenen filmades och i videon kan du se den genuint rörda farmorn säga "De är väldigt vackra" direkt efter att ha öppnat dörren och hittat överraskningen.

Elestine fick senare veta att det var några medlemmar i hennes kyrka som hade bestämt sig för att köpa den enorma buketten rosor till henne i en blomsteraffär nära staden Columbia. Det var en passande gest för en kvinna som tillskriver sin tro sin livslängd.

Elestine förklarade att hennes kärlek till sin nästa och hennes tro på Gud alltid har hållit henne igång även under de svåraste perioderna av hennes mycket långa liv: "Jag har tillbringat några år i frid och några till och med lycklig. Jag ber till Herren varje dag, jag tackar honom och jag har bestämt mig för att tjäna honom så länge mitt hjärta fortsätter att slå för honom”, förklarade Elestine när hon fick frågan vad som var hemligheten bakom ett så långt liv.

Vem skulle trots allt inte vilja nå den åldern och få en så underbar födelsedagspresent?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack