En kvinna får sparken från jobbet för att hon begärde ledighet efter det att hennes hund avled: "Det är som att förlora ett barn" - TittaPaVideon.se
x
En kvinna får sparken från jobbet…
Han förlorar synen plötsligt, men finner hoppet åter tack vare en ledarhund: Han parkerar på en plats med parkeringsförbud och blockerar sopbilen - grannarna hämnas

En kvinna får sparken från jobbet för att hon begärde ledighet efter det att hennes hund avled: "Det är som att förlora ett barn"

04 September 2021 • Av sofia
2.096
Advertisement

Alla som skaffar en hund vet hur viktig den vänskap, kärlek och lojalitet som bildas mellan en matte eller husse och ett husdjur kan vara. Det är därför som det när det plötsligt är dags att ta farväl av dem efter många år tillsammans öppnas ett enormt sår i våra hjärtan. Att säga adjö till din hund är inte lätt och det är normalt att bli ledsen efter en sådan förlust. Wendy O'Grady, en 47-årig kvinna som bor i Egham i Storbritannien, var hemma från jobbet i hela två veckor efter hennes chokladfärgade labradors död. En frånvaro på grund av sorg som inte direkt uppskattades av hennes arbetsgivare, som beslutade sig för att avskeda henne. Stackars Wendy var dock tydlig: "Det är som att förlora ett barn."

via: Mirror

Wendy och hennes man Mike kan inte få barn, och när Zac, en chokladfärgad labradorvalp, kom in i deras liv blev det som en typ av föräldraskap för paret. För paret var det som att få ett barn och att förlora den hunden efter att ha levt 12 år tillsammans var ett hårt slag mot hjärtat. "Från det första ögonblicket jag såg honom, medan vi satt i baksätet i bilen, blev jag förälskad", minns Wendy.

Efter att ha förlorat Zac var kvinnan borta från jobbet i två veckor för att sörja sin älskade hund. Tyvärr, eftersomhon inte fick tillstånd att stanna hemma från jobbet efter förlusten av sitt husdjur, fick kvinnan sparken för obefogad frånvaro.

Dessutom intensifierades Wendys stress när hon, förutom förlusten av Zac, tvingades hantera en svår situation med en anhörig som hamnade på sjukhus. Det som dock mest påverkade kvinnans psykiska tillstånd var säkert det faktum att hon inte fick prata ordentligt om sin sorg över förlusten av sin hund: "Folk verkade obekväma när jag pratade om det", berättar hon. Tyvärr kan bara de som har haft ett troget och kärleksfullt husdjur i många år fullt ut förstå hur smärtsamt det är att förlora en sådan vän. För Wendy och Mike var Zac som en son och även om de har andra hundar kommer de aldrig att glömma sin vackra bruna Labrador som verkligen lyste upp deras dagar.

Tycker du att man borde införa särskild ledighet eller tillstånd från jobbet för att få sörja sitt husdjur? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack