En hund vägrar överge sin mattes kista på hennes begravning - TittaPaVideon.se
x
En hund vägrar överge sin mattes kista…
Polisen ber andra kunder om hjälp för att identifiera mannen som stulit blöjor, men alla erbjuder sig istället att betala åt honom En lärare bygger en speciell vagn för sina blinda elever:

En hund vägrar överge sin mattes kista på hennes begravning

27 September 2021 • Av sofia
3.463
Advertisement

Hunden är människans bästa vän, och kanske den mest trogna också, skulle vi vilja tillägga. Inte bara kan ett sådant husdjur rädda oss från sorg, ensamhet och fyller våra dagar med ovillkorlig kärlek och omtanke, men kan också förändra våra liv till det bättre. När en av de två går bort, vare sig ägaren eller hunden, upplever den andra ett fruktansvärt tomrum som aldrig kommer att fyllas igen. Idag ska du få lära känna den här söta lilla hunden, som rörde en hel värld på grund av allt det den gjorde under sin mattes begravning...

via: The Dodo

Siempre estuvo ahí , junto a su dueña. Que buen ejemplo para los seres humanos.

Pubblicato da Funeraria y Sala de Velaciones " Santa Rosa" su Domenica 22 agosto 2021

Vår lilla fyrbenta huvudperson heter Bumer, och när hans 95-åriga matte gick bort, uppfattade den lilla hunden inte bara det faktum att Maria Isabel Benites Chamba hade gått bort och aldrig skulle återkomma till denna dimension, men han förstod som om han vore en människa att hans älskade matte om bara några timmar skulle göra sin sista jordiska resa hemifrån till kyrkogården i en kista. Bumer ville finnas där, bredvid Maria Isabel, till sista stunden och så blev det.

Denna söta lilla hund har aldrig lämnat sin matte ensam, från gudstjänstens början till den sista resan till den eviga vilans plats. Alla gäster blev rörda av att se Bumer som aldrig lämnade kistan där hans matte vilade för alltid och att han följde med henne och vaktade henne även inne i begravningsbilen.

Le acompaño hasta su última morada, tremendo ejemplo de fidelidad. Somos Funeraria Santa Rosa.

Pubblicato da Funeraria y Sala de Velaciones " Santa Rosa" su Domenica 22 agosto 2021

En talesman för begravningsbyrån Santa Rosa sa: "Bumer gick runt likbilen innan han hoppade ombord som om han ville säga: "Jag vill hälsa på min mamma." Ett fantastiskt exempel på lojalitet. Man kunde tydligt se lojalitet och kärleken som fanns mellan henne och hennes hund. Hon var alltid där tillsammans med sin ägare."

Bilderna som har publicerats på facebook talar för sig själva. Bumer var mycket knuten till sin matte och för att tacka henne för all den kärlek hon hade gett honom genom livet ville han hylla henne genom att följa med henne på hennes sista resa, sida vid sida. Om detta inte är trohet så vet vi inte vad...

Vilken rörande liten hund!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack