En tjej brister ut i glädjetårar när hennes mamma ger henne en hund från ett djurhem som hon sett på nätet - TittaPaVideon.se
x
En tjej brister ut i glädjetårar när…
En 70-årig indisk kvinna föder barn och blir en av de äldsta mammorna i världen Hon låtsas vara rik och lyckas äta, dricka och sova gratis i 21 dagar

En tjej brister ut i glädjetårar när hennes mamma ger henne en hund från ett djurhem som hon sett på nätet

31 Oktober 2021 • Av sofia
391
Advertisement

Närvaron av ett husdjur, som en liten hund, i tidig ålder kan verkligen göra skillnad i ett barns liv. Barn får på så sätt faktiskt lära sig att ta ansvar och förstår redan i tidig ålder vad det innebär att ta hand om en annan levande varelse. Man bör visserligen inte ta lätt på tanken att adoptera en hund bara för att tillfredsställa ett barns tillfälliga infall, men att ge ditt barn chansen och lita på ditt barn, genom att ge det detta ansvar, kan vara en underbar gåva som ditt barn kommer att uppskatta även längre fram.

Angela, en 10-årig tjej, hade kommit på vem hunden i hennes liv var redan innan hon träffade honom. En dag bläddrade hon igenom sidorna på ett djurhems webbplats och ramlade på Wyatt, en söt svartvit pitbull. Vi behöver väl knappast säga att den lilla flickan inte slutade tjata på sin mamma en enda sekund och till slut övertygade henne om att adoptera hunden.

Kärleken vid första ögonkastet mellan Alexandra och Wyatt inträffade redan innan den lilla flickan träffade den söta lilla hunden i verkligheten. "Så fort hon såg Wyatt började hon gråta och visste att det var han direkt," berättar Alexandrias mamma, Angela, och tillade också, "Hon sa: 'Det är han som ska ta hand om oss, mamma! Om du åker och hämtar honom, lovar jag att älska honom för alltid och verkligen ta hand om honom." Vad skulle Angela göra vid det här laget? Mamman ville vänta med att skaffa en hund, men hennes dotters starka övertygelse hade övertygat henne. Inledningsvis sa kvinnan dock åt sin dotter att vänta och hon återvände varje dag för att kontrollera djurhemmet för att se till att Wyatt fortfarande var tillgänglig för adoption.

Strax därefter måste dock mamma Angela ha övertygat sig själv om att ta steget eftersom hon, utan att hennes dotter visste om det, ordnade ett möte för att kunna adoptera Wyatt. Naturligtvis var det en överraskning för Alexandra. Mamman skrev sedan under alla papper som var nödvändiga för att genomföra adoptionen, varefter hon gick till utgången av sin dotters skola med Wyatt. Du kan säkert föreställa dig den lilla flickans starka känslor och förvåning så fort hon såg pitbullvalpen vifta glatt med svansen framför hennes ögon.

Den lilla flickan var fortfarande överväldigad av känslor och hade inte helt insett vad som hade hänt. Det var först när hon såg Wyatts adoptionspapper med egna ögon som hon insåg att den lilla hunden officiellt hade blivit en del av familjen.

Advertisement

Mötet mellan Alexandra och hunden Wyatt var väldigt känsloladdat och lyckligtvis hade mamman till barnet filmat scenen så att allt finns på video. Nu ska du få njuta av videon i lugn och ro, men vi vill varna dig: du skulle kunna behöva några näsdukar!

Vänskapen mellan hundar och barn är verkligen rörande, håller du inte?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack