Han kommer in i en affär och köper 6 vinterkappor för hemlösa människor - hans vänlighet blir viral - TittaPaVideon.se
x
Han kommer in i en affär och köper…
En affärskvinna tjänar samma lön som sina anställda: En mamma har inte råd att köpa mat till sin dotter, men en man ser henne och betalar åt henne

Han kommer in i en affär och köper 6 vinterkappor för hemlösa människor - hans vänlighet blir viral

21 September 2021 • Av sofia
2.298
Advertisement

När det är rea är det inte ovanligt att se överfulla vagnar hos dem som väljer att utnyttja alla de fantastiska erbjudanden som butikerna har att bjuda på. Under året kan priserna på kläder vara mycket höga för många människor, som inte har råd att spendera sådana stora belopp och därför bestämmer sig för att vänta tills det blir rea. Men när en kund på Goodwill i Canton, Ohio, såg en tonåring fylla sin vagn med sex vinterrockar, blev han nyfiken och frågade vem som skulle ha alla rockar. Svaret lämnade alla mållösa...

Vi befinner oss i en klädbutik i Ohio, där en kille berättade för kunder som var fascinerade av hans kundvagn full med rockar att han inte handlade för sig själv, utan för hemlösa. Alla de som befann sig runt omkring honom blev mållösa och bestämde sig för att visa sin uppskattning. Den här pojkens generösa gest gick verkligen inte obemärkt förbi, så efter att ha tagit ett foto betalade de andra kunderna kapporna åt honom för en total summa på 65 dollar.

Fotot som delades av andra kunder på facebook och lades sedan ut igen på sidan Love What Matters, blev snabbt viralt och det blev äntligen känt att personen i fråga var 19-årige Frederick White.

Frederick förklarade att inspirationen till hans gest härrör från hans egen barndom, under vilken han själv inte hade mycket pengar och inte kunde köpa ordentligt med kläder. Tanken med att köpa jackor till hemlösa är dock inte hans egen idé, men han hämtade inspiration från ett inlägg på facebook som pratade om att hänga upp jackor i olika delar av staden för att hjälpa hemlösa att skydda sig från kylan.

Advertisement

Butikspersonalen blev djupt rörd av hans vänlighet och gav honom ett presentkort på 200 dollar som han kan lösa in när han vill på någon av kedjans butiker.

Frederick hoppas att detta verkligen kan förändra saker och sprida viljan att hjälpa andra hos de människor som läser hans berättelse, som i sin tur sedan skulle hjälpa fler och fler människor i nöd. Det skulle egentligen bara räcka med lite kärlek och viljan att agera för att skapa en bättre värld tillsammans, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack