Han blev avstängd från skolan och mamman straffar honom genom att låta honom plocka sopor och klippa grannarnas gräsmattor - TittaPaVideon.se
x
Han blev avstängd från skolan och…
De fann varandra igen efter 22 år - de var tillsammans på gymnasiet och blir kära igen och gifter sig som 40-åringar

Han blev avstängd från skolan och mamman straffar honom genom att låta honom plocka sopor och klippa grannarnas gräsmattor

23 Augusti 2021 • Av sofia
666
Advertisement

När det gäller barns utbildning har det alltid funnits en sak som delar föräldrars meningar, nämligen bestraffning. Det finns de som säger att för att uppfostra barn på ett bra sätt är det obligatoriskt att straffa sina barn med restriktioner, förbud eller till och med fysiska straff. Andra, å andra sidan, hävdar att dialog och en kort uppläxning kan vara tillräckligt för att tillrättavisa sina barn. Två mycket motstridiga tankeskolor som båda har som mål att se till att vissa handlingar inte upprepas. Det finns en tredje grupp föräldrar som använder sig av straff i form av hushållsarbete. Det här är vad Jadariens mamma, en pojke som blivit avstängd från skolan för att han inte uppfört sig väl, kom på...

Demetris Payne, var mycket besviken över sin tonårssons beteende och kom på ett sätt att få pojken att förstå vikten av en god utbildning och att kunna uppföra sig väl. Den trettonårige pojken blev faktiskt avstängd från skolan i tre dagar efter flera tillsägelser och anteckningar i registret. Mamman bestämde sig dock för att använda dessa tre dagar för att "straffa" sin son Jadarien på ett alternativt sätt som verkar ha fungerat.

Efter att ha utformat planen in i minsta detalj började tonåringens mamma göra reklam för sin son Jadarien som en "hantlangare" som kunde genomföra vilket jobb som helst. Efter bara några timmar på sociala medier, började Demetris lysande idé få en viss framgång.

Killen plockade skräp, klippte gräset, rensade i trädgården och hade till och med tvättat grannarnas bilar. Självklart genomfördes dessa tjänster helt gratis och på så sätt tjänade han sitt skolstraff på bästa sätt, genom att hjälpa till.

Mamman förklarade sedan för Jadarien att detta hårda arbete inte var ett sätt att straffa honom, utan snarare ett försök att lära honom värdet av disciplin och pliktkänsla. Att arbeta i tre timmar om dagen skulle lära tonåringen att följa vissa regler och att respektera vuxna och framförallt sina lärare.

Advertisement

Straffet verkar faktiskt ha varit till stor hjälp för pojken. Väl tillbaka i skolan blev lärarna förvånade över Jadariens nya beteende i klassrummet och fråga genast hans mamma vad hemligheten var.

Därefter upprättade pojken en handlingsplan tillsammans med sin lärare att genomföra under året för att alltid komma överens med de andra.

Man behöver inte alltid ta till hårda straff som snarare bara skrämmer barnet. Ibland räcker det med att vara lite kreativ och hitta ett sätt att kommunicera med dem för att hitta en bra lösning!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack