Hennes son tas ifrån henne vid födseln, men hon förlorar aldrig hoppet och finner honom igen efter 48 år - TittaPaVideon.se
x
Hennes son tas ifrån henne vid födseln,…
En ensamstående pappa tvingas spara in på värmen i hemmet för att kunna ge sin 5-åriga dotter mat Hon vägrar köpa toapapper för att spara in pengar:

Hennes son tas ifrån henne vid födseln, men hon förlorar aldrig hoppet och finner honom igen efter 48 år

25 Augusti 2021 • Av sofia
5.978
Advertisement

Ibland tar vi för givet att alla har rätt att växa upp med sin mamma. Tyvärr påminner dock historien om 48-årige Kirk Kellerhals oss om att det ibland inte är möjligt för en del människor på grund av de mest varierande omständigheterna. Huvudpersonen i denna historia tillbringade faktiskt 48 år av sitt liv utan att ha turen att lära känna sin biologiska mamma, som på ett smärtsamt sätt tvingades överge honom mot sin vilja.

via: CBS News

Thuy-Nga Thi Nibblet (vilket är namnet på Kirks mamma), fick en son med en amerikansk soldat vid 17-års ålder, under Vietnamkriget. Tyvärr accepterade kvinnans pappa inte det faktum att det blivande barnbarnet var halvvietnamesiskt och hälften amerikanskt, vilket resulterade i att Kirk, så snart han föddes, stals av morfarn och fördes till ett barnhem. Allt den nyblivna mamma visste var att barnet var en pojke.

Kirk adopterades av en amerikansk familj vid två års ålder och förutom att han aldrig hade haft kontakt med sin mamma, hade han inte ens kontakt med sin pappa, trots att han växte upp i USA, tusentals kilometer från sin mamma. Kirks adoptivföräldrar dolde aldrig sanningen för honom och mannen har alltid vetat att han var adopterad, men han var fast övertygad om att hans biologiska föräldrar hade dött i kriget. Denna övertygelse följde honom under många år, tills ett mejl en dag ändrade på allt.

Även om han trodde att hans föräldrar hade dött, ville Kirk veta mer om sin biologiska familj och sina förfäder. Av denna anledning skickade han all nödvändig information till en DNA-databas på en sida på nätet och bara två veckor efter den ödesdigra dagen fick Kirk ett mejl där han ombads ringa ett visst telefonnummer.

Under telefonsamtalet kunde 48-åringen inte tro vad han fick höra, nämligen att hans födelsedatum sammanföll perfekt med den dag Thuy-Nga Thi hade fött sin son och det var i det ögonblicket som Kirk fick reda på att hans biologiska mamma fortfarande levde.

Överraskande nog befann sig Thuy-Nga Thi inte ens särskilt långt borta från sin son. Hon bodde också i USA i Texas, och det gjorde att hon lätt kunde planera sin resa till Virginia Beach, där Kirk bodde. När Thuy-Nga Thi såg sin sons ansikte för första gången, blev hon överöst av känslor och sprang fram för att ge honom en mycket lång kram samtidigt som tårarna rann ner för hennes kinder.

Advertisement

Bakom en adoption av ett barn kan det finnas en oändlig mängd motivationer och det är så känsliga situationer att man aldrig bör ta något för givet. Thuy-Nga Thi ville verkligen uppfostra sitt barn men även om hon inte fick chansen att se honom ta sina första steg eller missade hans första leenden eller första livserfarenheter, kommer hon nu äntligen att kunna bygga nya minnen tillsammans med honom, för resten av deras liv.

Vi önskar denna nya, fantastiska familj som äntligen återförenats i kärlekens namn all lycka i framtiden!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack