De fann varandra igen efter 22 år - de var tillsammans på gymnasiet och blir kära igen och gifter sig som 40-åringar - TittaPaVideon.se
x
De fann varandra igen efter 22 år -…
Hon överlever en allvarlig sjukdom och reser idag runt i världen till fots: Han blev avstängd från skolan och mamman straffar honom genom att låta honom plocka sopor och klippa grannarnas gräsmattor

De fann varandra igen efter 22 år - de var tillsammans på gymnasiet och blir kära igen och gifter sig som 40-åringar

24 Augusti 2021 • Av sofia
994
Advertisement

Visst är det sant att kärlek är en så universell känsla att den lyckas överraska oss och knackar på vår dörr när vi minst anar det. Detta är historien om Helen Marshall, en 41-årig kvinna som gifte sig med 42-åriga Graeme Richardson, 22 år efter deras första möte i gymnasiekorridorerna.

När Helen och Graeme blev förälskade när de bara var tonåringar, förtrollade av varandras blickar i skolans korridorer. Inledningsvis hade ingen av dem modet att bjuda ut den andra tills dess att en vän till Helen erbjöd henne en chokladkaka i utbyte mot en dejt mellan de två. 

via: Daily Mail

Efter Helens första steg började de dejta varandra och förlovade sig efter bara nio månader, när han bad henne att gifta sig med honom trots deras unga ålder. Trots att de båda var lyckliga gled Helen och Graeme ifrån varandra successivt när de började på college och deras band bröts slutligen permanent.

Medvetna om att livet måste fortsätta planerade både Helen och Graeme sin framtid med andra människor, startade familj och fortsatte att bo i sin hemstad. Det verkade dock som att de båda inte var nöjda med sina respektive partners, så på grund av ödet eller av en ren slump blev båda singlar igen.

Efter att ha fått höra att Graemes äktenskap hade tagit slut bestämde sig Helen sig för att ta det första steget igen, men utan några stora förväntningar. Trots att de ofta träffades när de följde sina respektive barn till skolan, hade de aldrig möjlighet att utbyta några ord med varandra. Från och med den dagen började Helen och Graeme höras, för att sedan ses och mellan en promenad och en annan slutade det med att de kysstes och förälskade sig i varandra igen efter hela 20 år!

Efter att ha hittat sin förlorade kärlek igen bad Graeme Helen att gifta sig med honom med samma ring som han använt den första gången han friat många år tidigare. Även om de inte längre var tillsammans, hade Helen faktiskt behållt ringen under alla dessa år i ett smyckeskrin.

Det verkar som att den där starka känslan av tonårsförälskelse aldrig riktigt hade försvunnit helt, som Helen själv bekräftar: ”Vi är varandras andra halva. Jag känner att jag är hemma, som att jag är hel. Han är min själsfrände och jag är hans. Det är en riktigt lycklig kärlekshistoria”.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack