En telefontekniker hjälper en mamma i svårighet att ta sin sjuka son i famnen - TittaPaVideon.se
x
En telefontekniker hjälper en mamma…
En mamma lyckas inte fylla bassängen inför sin dotters födelsedag, men brandkåren ingriper och räddar dagen Att leva ihop med sina vänner - 5 kvinnor som flyttat in tillsammans för att slippa vara ensamma

En telefontekniker hjälper en mamma i svårighet att ta sin sjuka son i famnen

13 Augusti 2021 • Av sofia
3.923
Advertisement

Ibland finns det nyheter som har förmågan att få oss att le när vi läser dem, särskilt om vi är föräldrar. Små händelser som förändrar människors hjärtan och ger hopp om en bättre framtid. Gester som, när de väl pubbliceras på sociala medier skapar små vardagshjältar.

Detta är fallet med Robert, en tekniker specialiserad på internetinstallationer, som ingrep i en svår situation genom att hjälpa mamma till ett blindt barn. En typ av oväntad hjälp från någon som inte förväntade sig något i gengäld, men som gjorde att barnet och mamman kunde hitta sitt lugn.

Alla föräldrar vet vad det innebär att uppleva en av de dagar då deras barn gråter kontinuerligt i timmar. Alla mammor vet vad det innebär att tvingas utföra alla dagliga uppgifter i ett hus tillsammans med ljudet av ett barn som gråter. Men saker och ting blir ännu svårare när ditt barn lider av hälsoproblem. I fallet med Jessica Nash Donnahoos son, en amerikansk mamma, var det en sällsynt psykisk ohälsa som gjorde hennes treåring helt blind.

En svår situation, som blev ännu svårare av att Sailor - som är pojkens namn - ville ha all uppmärksamhet och hindrade mamma Jessica från att se efter hans tvååriga systers behov.

En beundransvärd handling...

Det var då Robert kom till Jessicas hus för att uppdatera hennes internet och kabel-TV. "Han kunde ha kommit in snabbt", skrev mamman på facebook. "Han kunde bara ha gjort sina uppgifter och sedan gått därifrån med ljusets hastighet. Jag skulle ha förstått det med tanke på röran och det jobbiga ljudet i huset."
 
Trots det valde Robert att bete sig annorlunda.
 
 
 
Advertisement

Trots situationen lät sig teknikern inte avskräckas. Robert satte sig bredvid Sailor, började prata med honom och fick hans förtroende. Sedan, tog han på ett omtänksamt sätt upp honom i famnen, gosade med honom och vaggade honom tills dess att han lyckades slappna av. Barnet slutade gråta och jag kunde äntligen slutföra alla sysslor som hade väntat.

"Det var ett ögonblick av ren medmänsklighet, av omtanke" fortsätter mamman.

Sailor feeling the wind in the Tennessee mountains on the drive home. He was so happy!

Pubblicato da Jessica Nash Donnahoo su Domenica 24 marzo 2019

Framgången som denna lilla stora historia har haft på nätet har förvånat framförallt Robert. "Jag gjorde inget speciellt", sa teknikern själv "Eftersom jag själv är pappa förstod jag situationen och ingrep som jag skulle ha gjort för ett av mina barn. Naturligtvis förväntade jag mig inte så mycket hype för något så enkelt! "

Men i en alltmer okänslig värld har varje liten medmänsklig gest rätten att hyllas och även belönas.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack