Tre kvinnor upptäcker att de är tillsammans med samma kille, dumpar honom och åker på semester tillsammans - TittaPaVideon.se
x
Tre kvinnor upptäcker att de är tillsammans…
Barnbarnet organiserar en sagolik födelsedagsfest för sin 90-åriga mormor som firar iklädd prinsessklänning

Tre kvinnor upptäcker att de är tillsammans med samma kille, dumpar honom och åker på semester tillsammans

08 Augusti 2021 • Av sofia
841
Advertisement

När man går in i en kärleksrelation med en annan person är en av de viktigaste sakerna som kan skapas med den andra parten ömsesidigt förtroende. Om detta saknas har allt annat ingen mening, inte ens den där djupa känslan som i slutändan inte är så djup och uppriktig alls. I dessa fall är det möjligt att otrohet lurar runt hörnet och den andra personen kommer att göra allt för att hålla det dolt för dig in i det sista. Vad skulle dock hända om en av de två personerna fick reda på det?

via: ABC 7 News

Tänk dig att vara förlovad med en man som i hemlighet har en relation med två andra tjejer samtidigt, självklart utan din vetskap... hur skulle du reagera? Många kvinnor skulle inte göra annat än att omedelbart dumpa sin partner och förnedra "det tredje hjulet" till varje pris, medan andra skulle gå ihop med den otrogna partnerns stackars offer för att tillsammans utföra en exemplarisk hämnd. Dessa tre amerikanska tjejer, Bekah King, Abi Roberts och Morgan Tabor, upptäckte att de alla blev bedragna samtidigt av samma pojkvän.

Den första som fick reda på det var Morgan, som länge hade känt att något var fel med hennes partner. Efter ett flertal djupgående sökningar på sociala medier hittade hon privata meddelanden och kontakt med de andra två tjejerna som var inblandade i denna absurda historia: "Jag har inga ord för att beskriva hur jag kände mig när jag såg min pojkvän på bild med en annan tjej. Jag var övertygad om att gifta mig med honom. Tänk bara att vi pratade om hus och hur vårt bröllop skulle se ut i framtiden så du kanske kan föreställa dig hur min värld plötsligt rasade samman!"

Men Morgan, Abi och Bekah förlorade verkligen inte hoppet, de bildade ett team, alla tre dumpade genast sin otrogna partner och bestämde sig för att lära känna varandra bättre. Med tiden upptäckte de tre tjejerna att de hade en ömsesidig passion, nämligen att resa, så de köpte en 30 år gammal skolbuss, moderniserade den och med detta transportmedel bestämde de sig för att lägga sitt stormfulla känslomässiga förflutna bakom sig genom att ta en roadtrip genom USA!

Advertisement

Om deras sociala medier en gång var fyllda med foton och selfies tillsammans med deras partner, finns den personen nu inte längre i deras liv. Deras dagar präglas av den vänskap som har skapats mellan dem, av de extraordinära landskapen i USA som de korsar med sin BAM, (namnet som de har gett den gamla skolbussen) från den enkla lyckan i att vara tillsammans, dela, ha roligt och se mot framtiden med ett nytt hopp.

För att fortsätta följa Bekahs, Abis och Morgans äventyr är det bara att följa instagramsidan The Bam Bus och upptäcka att den största kraften som håller denna jord på fötter är det olösliga band som kan skapas mellan människor som respekterar varandra och älskar varandra. Trots allt är man alltid starkare tillsammans och dessa tre tjejer vet definitivt att detta stämmer!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack