Den här kvinna är 74 år gammal men ser mycket yngre ut - hon har inte ätit socker på minst trettio år - TittaPaVideon.se
x
Den här kvinna är 74 år gammal men…
14 män som efter att ha rakat sig ser ut som helt nya människor En föräldralös pojke adopteras av en ensamstående pappa - 21 år senare är han en idrottare som tävlar i olympiska spelen

Den här kvinna är 74 år gammal men ser mycket yngre ut - hon har inte ätit socker på minst trettio år

28 Juli 2021 • Av sofia
6.121
Advertisement

När det gäller kost och träning är det alltid bra att vända sig till specialister och undvika att göra saker på egen hand. Att plötsligt ta bort ett livsmedel från din diet verkar inte vara en bra idé, såvida du inte är säker på att den typen av mat är dålig för din hälsa förstås. Många kändisar är dock stolta över att hitta otroliga fördelar i alla olika former av dieter och påverkar enormt alla de människor som skulle göra vad som helst för att gå ner några kilo. Carolyn Hartz är 74 år gammal och hennes fysiska form är verkligen avundsvärd. Det räcker med att titta på bilder av henne för att förstå att hon inte är en sjuttioåring som alla andra. Hennes hemlighet? Kvinnan är övertygad om att nyckeln till allt ligger i det faktum att hon tog bort socker ifrån sin kost för flera år sedan, men många webbanvändare hävdar att det var hennes regelbundna fysiska aktivitet och olika estetiska ingrepp som gjorde "miraklet".

Oavsett sanningen är det ingen tvekan om att Carolyn Hartz absolut inte ser lika gammal ut som hon är och att hennes kropp inte ser ut som en sjuttioårings. Carolyn är en australisk kvinna som berättar att hon konsumerade så många produkter med socker i - för många - så pass mycket att hon vid 41 års ålder upptäckte att hon hade ett förstadium till diabetes. Detta är ett tillstånd där blodsockret är högre än normalt, men det är ännu inte tillräckligt högt för att diagnostisera diabetes. För Carolyn var det verkligen en varningssignal som gjorde att hon började ta hand om sig själv.

Bortsett från den medicinska aspekten, där kvinnan kanske har kommit överens med sin läkare, är Carolyn övertygad om att det att ha eliminerat socker från sitt liv har gjort att hon kan hålla sig i bra form. Därför bestämde hon sig för att bli entreprenör och skapare av varumärket "Perfect Sweet", Australiens ledande leverantör av naturliga, sockerfria, xylitol-sötade livsmedel. Naturligtvis är överdriven konsumtion av raffinerat socker inte hälsosamt för kroppen, men innan du bestämmer dig för att använda ett visst sötningsmedel, är det alltid lämpligt att prata med din läkare eller nutritionist.

Advertisement

Men förutom en mer sund kosthållning utför Carolyn också mycket fysisk aktivitet och sysslar med både yoga och konditionsträning på dagarna. Kvinnan är mycket populär på sociala medier, men trots sin framgång har hon också fått mycket kritik från dem som anklagar henne för att sprida falska rykten. Anledningen till att hon är i bra form är att hon spenderar sina dagar med att ta hand om sig själv, träna och planera sitt nästa kosmetiska ingrepp. Naturligtvis har Carolyn tillräckligt med pengar för att kunna spendera sina dagar så här.

Ett annat råd som den här kvinnan, som är både mamma och mormor till flera barnbarn, känner för att dela med andra är att balansera karriär och familj, utan att någonsin underskatta vikten av att tillbringa tid med familjen. Och naturligtvis utan att glömma bort att även ägna tid åt sig själv.

Kort sagt kan vi ju inte säga att socker är källan till allt ont, men den här kvinnan mår säkerligen bättre av att ha eliminerat det. 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack