Han är en av de största grand danois hundarna i världen men är "rädd" för små hundar: "Han skulle inte göra en fluga förnär" - TittaPaVideon.se
x
Han är en av de största grand danois…
Han verkar vara en häst som alla andra, men anses av många vara den vackraste hästen i världen En hundvalp avlivas på djurskyddshemmet, men vaknar upp efter bara några minuter och blir adopterad av en kärleksfull familj

Han är en av de största grand danois hundarna i världen men är "rädd" för små hundar: "Han skulle inte göra en fluga förnär"

15 Augusti 2021 • Av sofia
7.061
Advertisement

Det är inte ovanligt att se löjliga scener där små hundar utmanar stora hundar och ofta lyckas skrämma dem. Hur är detta möjligt? Inser de inte att den stora hunden skulle kunna mosa dem med bara en tass? Även om motståndaren är mycket större och kanske mycket läskigare, insisterar små hundar ibland på att reta de stora och det är just av denna typ av "mobbning" som Thunder har blivit offer, en grand danois som är över 2 meter hög och som vid synen av en mindre vovve söker skydd i famnen på sin matte...

via: Mirror UK

Thunder är en 2,15 meter hög grand danois som har bott med sina ägare i åtta år i Ontario i Kanada. Redan som valp var han stor till storleken, vilket var ett tecken på hur stor han skulle bli när han blev vuxen. Jenny Saccoccia och hennes man Chris, matte och husse till den här jätten, var väl medvetna om valpens framtida storlek och bestämde sig för att ta med honom hem ändå.

Med årens gång växte valpen faktiskt i rasande fart on uppnådde en otrolig storlek när hans stod upp på sina bakben. Trots sin svindlande höjd har Thunder förblivit en väldigt tillgiven valp som nästan verkar vara omedveten om sin storlek. Med tanke på sin lekfulla anda är Thunder omtyckt av alla, särskilt av barn som han tycker om att leka tillsammans med.

Hans storlek förvånar alla, inklusive veterinären som blir mållös vid varje besök. ”Han skulle inte göra en fluga förnär. Om du skäller på honom kommer han att sätta sig i ett hörn med huvudet vänt mot väggen. Vi gosar med honom för att han är så duktig och snäll. Han försöker sitta i mitt knä eftersom han inte inser hur stor han är och utan att göra det avsiktligt har han fått mig att ramla så många gånger” förklarar ägaren.

Under sina promenader i det fria misstas han ofta för en häst av förbipasserande och av ägarna till andra hundar. Faktum är att storleken lätt kan lura folk. Även om hans höjd kan förvåna människor som ser honom passera, verkar det inte vara ett problem för hans mindre kamrater. Allt som krävs är en argsint blick från en liten mops för att få Thunder att springa efter matte eller husse. Det är därför mycket svårt för jätten att vara avslappnad i parken där han ofta verkar bli "diskriminerad" av andra hundar på grund av sin höjd.

Men Thunder tappar inte hoppet för så lite och hans vänliga själ gör inte bara ägarna glada, utan också deras små barnbarn, som är ivriga att besöka honom på helgerna.

Advertisement

Thunders storlek är dock ingen slump eftersom han kommer från en släkt med gigantiska hundar. Fadern har faktiskt vunnit många utställningar och likaså hans förfäder.

Visserligen tycks inte Thunder följa i sina fars fotspår, eftersom han föredrar soffan eller att leka i sin stora trädgård istället för att träna för att bli en mästare i skönhetstävlingar, men det är väl kanske inte så konstigt egentligen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack