En mamma flyttar sin tonåriga sons säng och finner en massa sopor på golvet - TittaPaVideon.se
x
En mamma flyttar sin tonåriga sons…
15 husdjur som skrämt livet på sin matte eller husse utan att göra det med flit De hittar 5000$ i en skötväska och ger tillbaka pengarna till dess rättmätiga ägare

En mamma flyttar sin tonåriga sons säng och finner en massa sopor på golvet

27 Juli 2021 • Av sofia
13.616
Advertisement

Många föräldrar är enormt stressade av att försöka hålla jämna steg med sina små barn på bara några månader som, ostört, kryper runt och försöker färga de vita väggarna i huset eller att stoppa allt det de stöter på i munnen. Dessa föräldrar har emellertid ännu inte mött tonåren. Att hantera en tonåring kan faktiskt vara ganska tröttsamt, med tanke på att det är en mycket känslig period av uppväxten. Det är just under tonåren som de första riktiga, stora konflikterna uppstår i hemmet, mellan barn och föräldrar.

Amanda Nighbert, en mamma som bor i Lexington, Kentucky (USA), var tvungen att ta itu med en av de många incidenterna som kan uppstå när man hade att göra med en tonåring: efter att ha flyttat sin sons säng för att möblera om i rummet, fann kvinnan en hög med skräp på golvet!

Hennes son hade samlat på sig en hel hög gamla papper, påsar, flaskor och tomburkar under sin säng och skapat en riktig soptipp i miniatyr. Amanda blev minst sagt chockad efter att ha sett den mängd skräp och smuts som hennes son hade samlat på sig under sin säng. Hennes ansiktsuttryck, i videon som hon publicerade på TikTok, säger ganska mycket!
 
”När städade du senast under ditt barns säng?” Frågar hon ironiskt i sin video.
 
 
 
 

Under killens säng fanns verkligen lite av varje: öppna chipspåsar, tomma plastflaskor, skräp och påsar med skräpmat - förmodligen förbjudna snacks, som han ätit utan sina föräldrars vetskap! Videon blev snabbt viral och fick 17 miljoner visningar och hundratals kommentarer från människor som var minst lika chockade som killens mamma.

"Herregud!", "Tur att kackerlackorna inte har kommit ännu eller något värre!" och också, "Om jag hade smutsat ner mitt rum så här skulle min mamma ha dödat mig!"

Advertisement

I samma video ses killen som är skyldig till att ha samlat på sig så mycket skräp, personligen dammsuga golvet - förmodligen det minsta han kunde göra, med tanke på hur det såg ut under hans säng!

Hur skulle du ha reagerat om du hade hittat något liknande? Skriv till oss i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack