En 21-årig tjej genomgår en operation för att inte kunna få barn och blir överöst av kritik: "En dag kommer du att ångra dig" - TittaPaVideon.se
x
En 21-årig tjej genomgår en operation…
Den här hunden försvann för 10 år sedan, men hittas sedan äntligen av sin familj 2 500 km därifrån 15 husdjur som skrämt livet på sin matte eller husse utan att göra det med flit

En 21-årig tjej genomgår en operation för att inte kunna få barn och blir överöst av kritik: "En dag kommer du att ångra dig"

27 Juli 2021 • Av sofia
6.907
Advertisement

Idag kan många kvinnor äntligen känna sig fria att prata om sina behov och mål utan att behöva oroa sig för allt för mycket för samhällets normer. Resultatet är att det naturligtvis finns många kvinnor som fortsätter att vilja bli mammor och många andra som inte ens tänker tanken på att få barn. Ingen annan bör dock någonsin döma dessa val. En kvinna som väljer att inte skaffa barn har inget att känna sig skyldig över.

Den unga tjejen som på TikTok kallar sig, "Spanic Pavas", ville dela orsakerna bakom hennes val att låta blockera sina äggledare för att inte riskera att bli gravid. Den unga kvinnan, som bara är 21 år gammal, blev genast dränkt i kritik, eftersom många personer hävdar att hon var hänsynslös och genomförde detta ingrepp för tidigt i livet.

Den tjugoåriga unga kvinnan berättade i en av sina första TikTok-videor att hon hade genomgått permanent kirurgi för sina äggledare. Kvinnan sa att hon hade lidit mycket på hormonell nivå på grund av de preventivmedel som hon använde och att hon hade ganska tydliga idéer om sin framtid, nämligen att hon absolut inte ville ha barn. Många människor dömde såklart hennes livsval och även om hon själv säger att hon inte ville svara på negativa kommentarer ville hon fortfarande försvara sitt val med en förklaring.

Många kvinnor har som högsta prioritet att bli mamma, men 21-åringen förklarade på ett mycket lugnt sätt att hon har ett annat mål i livet: "För mig är det viktigaste inte att bli mamma utan att vara en självständig kvinna."

Nyheten har främst fått uppmärksamhet på grund av flickans unga ålder. Många användare har skrivit saker till henne i stil med "en dag kommer hon att ångra sig", eftersom ingreppet är oåterkalleligt. Till dem som till exempel frågar henne vad hon kommer att göra när hon blir gammal, utan en son eller dotter som kan ta hand om henne, svarar hon bestämt: "Jag kan inte föda ett barn med tanken att hon eller han en dag ska ta hand om mig eller ge mig pengar för att försörja mig. Absolut inte."

Advertisement

Andra människor, å andra sidan, bad henne om mer information om ingreppet, kanske för att de behövde råd i frågan. I vilket fall känner hon sig inte skyldig och är mycket nöjd med sitt beslut.

Vad tycker du om saken?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack