Barnbarnet ger sin 76-åriga mormor en barbiedocka och förverkligar hennes barndomsdröm - TittaPaVideon.se
x
Barnbarnet ger sin 76-åriga mormor…
Hon lämnar sin pojkvän i Afrika för att adoptera ett barn som hon lärt känna 6 år tidigare på ett barnhem En hund lugnar en bebis genom att ge henne hennes favoritleksak

Barnbarnet ger sin 76-åriga mormor en barbiedocka och förverkligar hennes barndomsdröm

20 Augusti 2021 • Av sofia
2.018
Advertisement

Våra morföräldrar är speciella människor. För det mesta har de rollen som "snälla extraföräldrar" och det är ingen slump att vi alltid springer till dem när mamma och pappa inte låter oss göra något vi tycker om eller vill göra, övertygade om att "de alltid kommer att säga ja". Men tänk om det skulle vara tvärtom? Tänk om vi för en gångs skull skulle göra något speciellt för våra morföräldrar? Om man tänker efter, finns det så många saker vi kan göra för dem när vi väl blir vuxna. I detta avseende kan vi alla låta oss inspireras av Sara Araujo, en brasiliansk tjej som ville uppfylla sin mormor, Doña Carmozas största önskan, på hennes 76 -årsdag.

En dröm som gick i uppfyllelse

I 76 år har Doña Carmoza alltid haft en dröm som tyvärr aldrig gått i uppfyllelse, nämligen att äga en barbiedocka! Denna mormor är ett levande bevis på att drömmar inte har någon åldersgräns, vissa kommer in i vårt hjärta när vi är barn och fortsätter att leva där även när vi är vuxna. Medveten om sin mormors önskan och med tanke på att det var hennes födelsedag var Sara fast besluten att göra denna dag oförglömlig, så hon bestämde sig för att ge sin mormor den barbie hon hade väntat på hela sitt liv och slog in den personligen

På sin födelsedag fick Carmoza sin present och började öppna paketet. Hon hade dock aldrig kunnat föreställa sig hur speciellt innehållet var. När hon skymtade Barbie's ben, blev mormorn så rörd att hon brast ut i tårar och utan att ens öppna paketet helt kramade hon om sitt barnbarn.

Sara var så glad över att ha uppfyllt sin mormors önskan att hon bestämde sig för att dela sin gest på sin instagramsida. Hon lade upp ett foto strax därefter, som visade Carmoza lycklig som liten flicka med sin nya barbiedocka i händerna: ”Jag skulle göra vad som helst för att få alla dina drömmar att gå i uppfyllelse. Hennes barndomsdröm gick äntligen i uppfyllelse. Doña Carmoza och hennes Barbie. Jag älskar dig mormor!"

Tydligen har Saras mormor alltid velat ha en barbiedocka eftersom hon alltid har fascinerats av denna magiska rosa värld. Av denna anledning, förutom att ge henne dockan, organiserade tjejen en födelsedagsfesten med barbietema åt henne. Rummet var fullt av rosa ballonger och på tårtan, som även var av samma färg, fanns det tre Barbie dockor gjorda av kartong. Med denna gest ville Sara återge all den kärlek som hennes mormor alltid hade gett henne: ”Det var hon som tog hand om mig ända sedan jag föddes, trots alla svårigheter gjorde hon allt för att kunna erbjuda mig det bästa. Nu är det min tur att ta hand om henne! "

Av denna berättelse kan vi lära oss något som inte alls bör tas för givet, nämligen att kärlek alltid bör återbetalas med kärlek.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack