Han kramar sin 98-åriga mamma igen efter 1 år av social distansering - kvinnans ansiktsuttryck har inget pris - TittaPaVideon.se
x
Han kramar sin 98-åriga mamma igen…
Hon blir lämnad av sin pojkvän för att hon vägde mer än 100 kg, men nu är hon Fröken Storbrittanien Polisen stannar en bil och upptäcker att det finns en kvinna där inne som håller på att föda barn så de hjälper henne att förlösa på gatan

Han kramar sin 98-åriga mamma igen efter 1 år av social distansering - kvinnans ansiktsuttryck har inget pris

13 April 2021 • Av sofia
975
Advertisement

Coronaviruspandemin som bokstavligen har påverkat hela världen och fortsätter att tvinga oss att ändra våra vanor och alltmer begränsa våra sociala relationer har satt människor världen över på prov. Vi pratar inte bara om dem som tyvärr har förlorat sitt jobb utan också framför allt om äldre, en kategori som redan tidigare ofta lämnades ensamma. Tyvärr har äldre människor länge varit virusets återkommande måltavlor och det verkar vara framförallt de som behöver skydda sig som mest från sjukdomen. Tänk dig dock glädjen att kunna krama om sin mormor eller mamma, som sedan länge varit instängd på ett äldreboende. Det här är vad som hände på Nikkei Manor, ett äldreboende i Washington, Seattle, där Mark Uomoto, en 68-årig man, ville överraska sin 98-åriga mamma, som var inlagd på just det hemmet.

via: Today

Yoshia är den 98 år gamla mamman, sedan länge bosatt på hemmet Nikkei Manor, ett äldreboende som främst har japanska amerikaner som patienter. Efter ett helt år av pandemi, kännetecknad av lockdown och restriktiva åtgärder som förhindrade oss från att krama nära och kära, har den amerikanska regeringen börjat lätta på greppet där människor redan är fullständigt vaccinerade. När Nikkei Manor meddelade att de som redan hade vaccinerats kunde besöka sina släktingar som bodde på anläggningen tvekade Mark Uomoto inte en sekund. Tillsammans med sin kusin Gail Yamada, som bara några månader tidigare hade förlorat sin mamma som också var inlagd på Nikkei Manor, gav han sin 90-åriga mamma en underbar överraskning.

Den gamla kvinnans reaktion när hon såg sin son och sitt barnbarn är lätt att föreställa sig, men lyckligtvis valde de ändå att fota den. Kvinnan var mycket glad över att få det besöket och den oändliga glädje hon känner framgår tydligt av bilderna. Liksom många andra familjer gick Mark Umoto också för att besöka sin mamma trots isoleringen, men höll sig alltid på ett säkert avstånd på andra sidan av en glasruta. Denna tillfälliga lösning gjorde det möjligt för honom att träffa sin mamma, men det var inte samma sak eftersom kvinnan inte hörde vad han sa ordentligt och ändå ofta var tvungen att använda en surfplatta.

Nu har lyckligtvis saker och ting förändrats för dem. I och med att de är vaccinerade kunde de äntligen kramas och prata med varandra utan skärmar, glasögon eller andra medel som kan vara störande. Vi är verkligen glada för deras skull!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack