En mamma adopterar bort sin 2-åriga dotter så fort hon föder sin efterlängtade son - familjen blir vansinnig - TittaPaVideon.se
x
En mamma adopterar bort sin 2-åriga…
Som 17-åring mobbade han sin lärare - idag är han tvungen att betala skadestånd på 14 500 euro En ensamstående pappa adopterar en flicka med en svår sjukdom som ingen ville ha och fostrar henne med all sin kärlek

En mamma adopterar bort sin 2-åriga dotter så fort hon föder sin efterlängtade son - familjen blir vansinnig

09 April 2021 • Av sofia
2.933
Advertisement

Kära mammor och pappor, vi har en obekväm fråga att ställa er: När ni bestämde er för att skaffa barn, hoppades ni på att få en pojke eller en flicka? Naturligtvis är det mest "korrekta" svaret att det inte spelar någon roll och att det enda som räknas är den villkorslösa kärlek som en förälder kan ge sitt barn. Ändå försöker en del föräldrar inte ens dölja att de föredrar en pojke eller en tjej.

En anonym kvinna berättade en chockerande historia på Reddit som inte bara handlade om hennes syster utan om hela familjen, som nu praktiskt taget var helt förkrossade. Kvinnan berättade att på grund av begränsningarna och rekommendationerna för socialdistansering på grund av Covid-19, hade hennes familj inte kunnat träffas varken under julhelgen förra året eller inför några födelsedagar eller helt enkelt för att äta tillsammans heller för den delen. En situation som gjorde att den här kvinnan inte personligen hade fått chansen att lära känna nykomlingen i huset, hennes systers andra barn, den första sonen.

För att avhjälpa avståndet organiserade hela familjen ett videosamtal för att välkomna nykomlingen på avstånd, men när de bad systern om att få hälsa på det tvååriga barnbarnet, storasystern till den lilla sonen blev det alldeles tyst. Den lilla flickan var inte längre en del av familjen eftersom de hade adopterat bort henne så fort pojken föddes!

Kvinnan blev alldeles chockad och kunde inte tro sin syster som rättfärdigade sig själv genom att förklara att hon hade beslutat att ge upp sin äldsta dotter för adoption eftersom hon hade insett att hon inte skulle klara av att ta hand om två barn tillsammans med sin man. Hela familjen som var ansluten via videosamtal blev chockad, inte bara av hennes handlande som de ansåg vara själviskt, utan för att kvinnans syster inte hade talat om för någon i familjen att hon fattat detta beslut och hon hade inte heller bett någon om hjälp, något som många av dem gärna hade gett henne.

I slutändan, som författaren berättar i sitt inlägg på Reddit, var stämningen mycket spänd när familjens videosamtal avslutades och alla var väldigt upprörda. Hennes syster klippte tillfälligt kontakten med hela familjen, medan alla fortfarande undrade varför hon hade valt att agera på detta sätt utan att ta hänsyn till familjens känslor och framförallt de psykiska konsekvenserna för en liten flicka som vid två års ålder redan visste mycket väl vem hennes mamma var och som nu plötsligt blivit bortadopterad...

Vad tycker du? Har kvinnan som skrivit det här inlägget rätt eller mamman som adopterade bort sin dotter så snart hon fick sin efterlängtade son?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack