Ett par köper ett hus, men den föredetta ägaren vägrar ge dem nycklarna eftersom han ockuperar det sedan 1 år tillbaka - TittaPaVideon.se
x
Ett par köper ett hus, men den föredetta…
En schäfer kliver av sin husses bil och hjälper honom att knuffa den tillsammans med andra människor Djur som interagerar med människornas värld - 20 roliga bilder på djur i alla möjliga knasig situationer

Ett par köper ett hus, men den föredetta ägaren vägrar ge dem nycklarna eftersom han ockuperar det sedan 1 år tillbaka

11 April 2021 • Av sofia
4.609
Advertisement

Att hyra ett hus är inte lätt, men att köpa det ännu mindre. Det finns lagar inom dessa områden som finns till för att skydda de mest utsatta, men som ibland istället gynnar dem som utnyttjar dem. Vi hänvisar till de lagar som hindrar de fattigaste och mest utsatta människorna från att kastas ut. Tyvärr verkar det dock vara väldigt enkelt att utnyttja ett sådant juridiskt kryphål till sin fördel. Tracie och Myles Albert hade lagt alla sina besparingar åt sidan för att köpa en fastighet i Kalifornien i januari år 2020, men vad de ansåg vara "ett riktigt klipp" förvandlade sig på ett oväntat sätt till en riktig mardröm. Efter mer än ett år har paret faktiskt ännu inte lyckats flytta in i sitt hus. Orsaken? Den tidigare hyresgästen, liksom husets ägare, vägrar ge dem nycklarna och lämna huset.

När du betalar handpenning för att köpa ett hus, är det viktigt att se till att fastigheten är helt ledig först. Bättre att undvika att betala eller betala förskott om de tidigare hyresgästerna fortfarande ockuperar huset. Tyvärr litade Tracie och hennes partner Myles blint på husägaren som de skulle köpa hus av strax därefter. Fastighetsmäklaren Chris Taylor sålde huset till dem på uppdrag av en man som uppenbarligen inte kunde vänta med att göra sig av med det. En försäljning på 560 000 $ som tyvärr inte gick som planerat.

Den tidigare ägaren hade lovat att han skulle lämna huset i god tid innan coronaviruspandemin utbröt, men den 31:a januari 2020 kunde Tracie och Myles inte ens komma in i vad som borde ha varit deras nya hem. I samband med pandemin och förlängningen av tidsgränsen för att bli vräkt som förlängts till den 21:a juni 2021 kan paret inte lagligen göra något för att sparka ut hyresgästen som ockuperar deras nya hem. "Det här är vårt hus nu, allt står i kontraktet, det är helt lagligt. Den föredetta ägaren fick pengarna på sitt konto. Hur kan det komma sig att vi inte ha rätt att komma in i vårt hus?" Undrar Myles desperat.

Advertisement

Tyvärr fortsätter paret för närvarande att betala för ett hus som de inte kan bo i och eftersom mannen vägrar gå ut genom dörren försämras husets utsida och trädgård långsamt. En gång försökte Tracie vattna gräsmattan och palmerna i trädgården som höll på att vissna, men mannen tog ifrån henne slangarna.

En riktigt svår situation som bör vara en varning till alla som vill hyra eller köpa en ny lägenhet.

Tags: AbsurtHusBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack