En butiksanställd ger ett par skor till en äldre man i svårighet som kommit in i butiken - TittaPaVideon.se
x
En butiksanställd ger ett par skor…
Vid 92-års ålder struntar hon fullkomligt i vad andra tycker och har på sig färgglada och ungdomliga kläder:

En butiksanställd ger ett par skor till en äldre man i svårighet som kommit in i butiken

15 Juli 2021 • Av sofia
10.677
Advertisement

Människor som visar medkänsla, uppoffrar sig själva för andra utan att förvänta sig något i gengäld, är vad vi kan definiera som de "tysta hjältar" som samhället behöver allra mest. Michelle Hada Santiago arbetar i en skobutik och kunde inte låtsas som ingenting inför en stackars äldre mans diskreta vädjan om hjälp när han kom in i affären där hon arbetade och frågade om de gav bort begagnade skor. Mannen hade uppenbara ekonomiska problem och behövde ett par skor - ett köp som de flesta av oss är vana vid att göra utan att fundera särskilt mycket över konsekvenserna. Å andra sidan verkade den stackars mannen inte ha råd med ett nytt par och när en av butikens anställda svarade att de inte donerade begagnade skor lämnade han butiken med en uppgiven min. Michelle kände sig dock tvungen att personligen hjälpa den äldre mannen i nöd. 

"Vad ville den mannen?" Frågade Michelle en av sina kollegor. När hon förstod situationen tvekade hon inte en sekund med att göra vad hon kunde för att hjälpa den gamla mannen som befann sig i en sådan svår situation. Michelle Santiago bestämde sig för att ge den stackars mannen ett par nya skor och sprang omedelbart efter honom för att ge honom de goda nyheterna: "Oroa dig inte, du kommer att få ett par nya skor". En gest som uppenbarligen inte gick obemärkt förbi, eftersom en del av kunderna i butiken ville vara med och bidra till inköpet av de nya skorna för den äldre mannen. En av de som var närvarande lyckades fånga det rörande ögonblicket där Michelle överlämnade skokartongen till mannen och därmed uppfyllde hans enkla önskan att ha ett par nya skor på fötterna.
 
 
 
 
 

Michelles altruistiska handling har inte gått obemärkt förbi och vi hoppas att andra kommer att följa hennes exempel i liknande situationer. Historien spreds snabbt på sociala medier och många användare hyllade och tackade kvinnan för hennes vänliga gest. När allt kommer omkring, varför inte välja att vara vänlig när du har möjligheten att vara det?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack