Hon föder ett barn utan att ha vetat att hon varit gravid i flera månader: "Jag hade ingen aning om att jag väntade barn!" - TittaPaVideon.se
x
Hon föder ett barn utan att ha vetat…
En gravid kvinna hoppar över gudstjänsten för att gå och simma med sina barn och det slutar med att hon räddar ett barn från att drunkna Hon beslutar sig för att ta med sin blinda och autistiska bror till avslutningsfesten - ingen hade bjudit honom

Hon föder ett barn utan att ha vetat att hon varit gravid i flera månader: "Jag hade ingen aning om att jag väntade barn!"

20 Juli 2021 • Av sofia
16.209
Advertisement

Sally Smith är en 23-årig brittisk tjej som älskar livet, att umgås med sina vänner, gå ut och roa sig på fester och konserter och gillar att stanna uppe sent på kvällen efter att ha tagit några extra glas alkohol. Å andra sidan är allt tillåtet i hennes ålder och det är också helt rätt att ha kul och njuta av livet, men vad den här brittiska tjejen aldrig hade kunnat föreställa sig var att hon redan var nio månader gravid och att hon plötsligt en kväll som alla andra skulle ha fött ett barn...!

via: Metro UK
image: Mirror UK

Sally Smith sa att hon gjorde allt möjligt under den oväntade graviditeten: hon arbetade som servitris, hon deltog vid många festivaler och konserter där hon roade sig utan att tänka alltför mycket och drack många drinkar tillsammans med sina vänner. Som 23-åring hade hon bestämt sig för att få ut det mesta av sin ungdom och sin energi för att leva ett lättsamt och bekymmersfritt liv. På kvällen den 10:e mars 2020 var det dock något som inte var som det skulle och hon fick mycket starka magkramper som tvingade henne att ringa efter en ambulans. När sjukvårdspersonalen kom till platsen berättade de inte bara för henne att hon var gravid, men att de redan kunde se huvudet på barnet som var på väg ut...

Sally hann inte ens komma till sjukhusets parkeringsplats och födde sin son Gabriel direkt inne i ambulansen. Även idag när hon tänker tillbaka på den oväntade graviditeten som hon var helt ovetandes om blir Sally alldeles mållös: "Jag hade ingen aning om att jag var gravid förrän jag fick värkar!"

image: Mirror UK

Sally berättar sedan att det faktiskt fanns några blygsamma tecken på att något var fel med hennes kropp: "Jag använde alltid preventivmedel med min partner, jag gick inte upp i vikt, jag fick inte mage och jag var nog till och med smalare än innan. Men om jag drack efter jobbet mådde jag alltid illa och folk skämtade om att jag var gravid och jag tänkte "om jag var gravid skulle jag vara gravid i åttonde månaden nu" - det var typ av ett återkommande skämt bland mina vänner. Allt detta har bara varit den mest surrealistiska upplevelsen någonsin, jag tror inte att något annat någonsin kommer att kunna slå det. Allt var så galet!"

Advertisement

Men en sak verkar säker och det är att Sally Smith aldrig hade kunnat förväntat sig att få ett alldeles eget barn vid 23 års ålder. Även om hon gjorde slut med sitt ex (sonen Gabriels naturliga pappa) år 2019 sa den engelska kvinnan att han verkligen hade stöttat både henne och barnet, det fanns ingen konflikt eller agg melland dem. I slutändan älskade alla lilla Gabriel!

Ett barn som förändrade livet för en 23-årig flicka för alltid, på det mest oväntade sättet någonsin!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack