x
Ett barnbarn uppfyller sin 94-åriga…
Hittar du snöleoparden på de här bilderna? 17 personer som av misstag somnat vid de mest konstiga tillfällena och på de mest absurda platserna

Ett barnbarn uppfyller sin 94-åriga mormors önskan om att bära en bröllopsklänning för första gången

14 Juli 2021 • Av sofia
25.166
Advertisement

Det finns många saker som vi inte får chansen att uppleva under livets gång. Ibland är det inte vårt fel eller på grund av vår dåliga bedömning - det finns helt enkelt inte de villkor som är nödvändiga för att den drömmen ska gå i uppfyllelse! Nittiofyra år gamla Martha Mae Ophelia Moon Tucker hade till exempel aldrig haft på sig en bröllopsklänning, trots att hon gifte sig år 1952. Då fick afroamerikanska kvinnor inte ens komma in i butiker som sålde bröllopsklänningar, vilket var orsaken till att Martha gifte sig utan att ha på sig en. Detta tyngde henne under hela hennes liv tills dess att hon uttryckte denna önskan framför sitt barnbarn, som bestämde sig för att organisera en mycket vacker överraskning åt henne.


Martha Tucker tittade på en film med sitt barnbarn när hon plötsligt vid synen av en bröllopsklänning viskade hur mycket hon skulle vilja ha en. Hon sa det med låg röst, men inte så lågt att hennes barnbarn, Angela Stroizer, inte hörde henne och snabbt svarade sin mormor att det var en önskan som absolut kunde gå i uppfyllelse. Först trodde Martha att hon skämtade, trots allt var hon väl för gammal för det, eller hur? Angela skämtade dock inte alls och ville göra allt för att uppfylla sin mormors söta och enkla önskan! Några dagar senare ringde Angela faktiskt några släktingar och tog sin mormor till en bröllopsklädaffär "David's Bridal". Väl framme i butiken fick de alla bevittna ett mycket känsloladdat ögonblick då Martha bar en bröllopsklänning för första gången och trots sin höga ålder visade hon upp sig i all sin skönhet!

Pubblicato da Erica Tucker su Sabato 3 luglio 2021

Martha gifte sig i en blå klänning som familjen hon arbetade för hade lånat ut till henne. På dagen då det var dags att prova bröllopsklänningar hade barnbarnet även anställt en lokal makeupartist för att ge sin favoritmormor en riktig makeover. Tänk dig hur denna söta mormor måste ha känt sig när hon tog på sig den klänningen! Det var nästan som om Martha till slut inte ville ta av sig klänningen även om hon visste att hon var tvungen. Den rörande scenen den dagen filmades av ett annat barnbarn till kvinnan, Erica Tucker, som publicerade några fina videor och söta foton av sin mormor på sin facebooksida.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack