En 6-årig pojke räddar livet på sin lärare under en lektion - TittaPaVideon.se
x
En 6-årig pojke räddar livet på sin…
Mamman tar med sin ettåriga son på en arbetsintervju och klär honom i elegant kostym och fluga

En 6-årig pojke räddar livet på sin lärare under en lektion

15 Juli 2021 • Av sofia
1.323
Advertisement

Även ett barn vet när det är nödvändigt att ingripa så snabbt som möjligt vid en allvarlig olycka. Lilla Max Meza som bara är 6 år gammal, insåg genast att det inte var något skämt när hans lärare, Joyce Jarr, föll till marken och slog i huvudet och tappade medvetandet. I en sådan situation skulle till och med en vuxen kunnat bli så rädd att den inte skulle veta hur den skulle ingripa, men för den mycket unga eleven var detta som tur var inte fallet. Trots sin unga ålder lyckades pojken hålla sig lugn och rädda sin lärares liv. Den lilla pojken tog sig genast till skolans första lediga telefon och ringde räddningstjänsten för att få en ambulans ditskickad.

via: ABC News

När räddningstjänsten anlände på plats gjorde de det klart och tydligt att lilla Maxs snabba ingripande hade räddat kvinnans liv. Hur många vuxna skulle ha uppvisat samma mod som lilla Max? Han har med rätta kallats en "liten hjälte" för att ha räddat en annan människas liv. Hans mamma, Monica Aguilar, är oerhört stolt över honom för att han räddade sin lärare.

Lärarens son tackar lilla Max med en gåva

Kvinnan slog i huvudet efter ett fall och fick en huvudskada. Efter att ha ringt nödnumret 911 stannade pojken hos henne även efter olyckan för att hålla henne sällskap och lugna henne. Kvinnan blev kvar på sjukhuset i 12 dagar på grund av en hjärnblödning och om det inte hade varit för Maxs ingripande kunde saker och ting ha slutat mycket värre!

Maxs lärares son Derek Darr, tackade den lilla hjälten för allt han hade gjort "Du räddade min mammas liv." För att tacka honom ytterligare gav sonen pojken ett par snygga Air Jordan-skor.

Advertisement

Men skorna som var av senaste modellen var inte den enda belöningen som pojken fick som ett tack för sitt exceptionella uppförande, stadens Sheriff, Grady Judd, höll en ceremoni där han överlämnade ett certifikat för hedersmedborgarskap till Max samt en ny cykel.

Vilken duktig liten hjälte!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack