Två 80-åringar firar sin bröllopsdag med samma kläder som de hade på sig på sitt bröllop 60 år tidigare - TittaPaVideon.se
x
Två 80-åringar firar sin bröllopsdag…
Dessa tre syskon adopterades av en ensamstående pappa efter att ha bott i 16 olika familjer

Två 80-åringar firar sin bröllopsdag med samma kläder som de hade på sig på sitt bröllop 60 år tidigare

25 Juli 2021 • Av sofia
874
Advertisement

När kärleken är en djup och bestående känsla kan den hålla en hel livstid, aldrig förändras och få två människor att älska varandra på samma sätt som de gjorde när de först träffades och blev kära. Det är ingen tillfällighet att fler och fler äldre par bestämmer sig för att fira sitt 50-årsjubileum eller till och med 60-årsjubileum och förnya sina bröllopslöften med samma känsla och entusiasm som första gången.

I had the pleasure of working with Marvin and Lucille to celebrate their 60th wedding anniversary . This may be one of...

Pubblicato da Katie Autry Photography su Giovedì 20 agosto 2020

Samma sak hände med Marvin och Lucille Stone, ett äldre par från Nebraska som nyligen firade sin 60-åriga bröllopsdag på ett så känsloladdat och rörande sätt som det bara går. Den ursprungliga idén var att Lucille ville förnya sina bröllopslöften tillsammans med sin älskade Marvin och bli huvudpersonerna i en fotografering för att minnas denna stund med kärlek, starka känslor och entusiasm.

Det speciella med denna fotografering är att båda har beslutat att förnya sina kärlekslöften genom att bära sina ursprungliga bröllopskläder, samma som de hade på sin bröllopsdag för sextio år sedan.

För att göra den här fotograferingen vände sig Lucille och Mervin till Katie Autry, en professionell fotograf från Nebraska, som dock inte direkt har specialiserat sig på bröllop: "Bröllop är inte det jag huvudsakligen fotograferar, men jag försökte verkligen återskapa bröllopsbilderna för att göra deras 60-årsjubileum så speciellt!"

Lucille sa att hon absolut ville ha på sig sin vita bröllopsklänning igen, för den hade ett mycket viktigt känslomässigt värde för henne. Hon hade sytt den själv när hon bara var 22, även om hon var tvungen att byta ut några knappar och sy ut den lite i midjan när hon skulle ha på sig den igen efter sex decennier. När det gällde Marvin passade dock brudgummens kostym honom fortfarande perfekt!

Advertisement

På fotograferingsdagen gjorde Katie Autry sitt bästa för att odödliggöra all den kärlek som detta par som båda är över 80 år gamla fortfarande kände för varandra med sina vackra bilder. Det hade gått sextio år sedan deras bröllop, men ändå verkade de lyckliga och rörda som om det var den första dagen de hade träffats. Hon, 81 år gammal med en brudbukett som närmar sig honom som är 88 år, och i den naturliga bakgrunden en vacker solnedgång.

Lucille och Marvin gifte sig den 21:a augusti 1960 och under de följande decennierna skapade de en underbar familj med tre barn, sex barnbarn och fyra barnbarnsbarn!

Hemligheten med att vara kär i din man eller fru efter så många år som om det vore första dagen? Enligt Marvin och Lucille måste ni arbeta hårt, vara vänliga mot varandra, tänka innan ni pratar, lita på den andras styrkor för att övervinna sina egna svagheter och aldrig förlora hoppet.

Fem gyllene regler att tänka på för en livslång kärlek!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack