Hon har 4 barn och inga pengar för att betala byggarbetarna - en mamma kavlar upp ärmarna och bygger sitt eget hem - TittaPaVideon.se
x
Hon har 4 barn och inga pengar för…
16 genialiska fotomontage som visar hur tiden går även för kändisar En elva år gammal tjej räddar sin 6-åriga lillebror från en främmande människa som försökte kidnappa honom medan de lekte tillsammans ute i trädgården

Hon har 4 barn och inga pengar för att betala byggarbetarna - en mamma kavlar upp ärmarna och bygger sitt eget hem

10 Juli 2021 • Av sofia
14.555
Advertisement

Att vara en mamma och en kvinna som inte ger upp inför någonting, inte ens inför de mest oförutsägbara hindren i livet är en egenskap som huvudpersonen i denna berättelse garanterat har. Detta är historien om en spansk kvinna som har blivit populär på nätet för sitt mod och den styrka hon har visat för att ge sina fyra barn en bättre framtid trots de enorma svårigheterna. Hon heter Vanesa Canelo, är 36 år gammal och bor i Cordoba i Spanien och ger garanterat inte upp inför livets motgångar...

via: El Doce
image: El Doce

Vanesa Canelo har 4 barn och bor i en lägenhet, men tyvärr har hon sedan en tid tillbaka haft det svårt ekonomiskt och har knappt klarat att täcka alla utgifter i slutet av varje månad och kan inte betala hyran längre. Denna svåra situation förändrades dock äntligen när hon beslutade sig för att bygga ett helt nytt och eget hus på den mark som hon ärvt av sin pappa.

Tyvärr hade kvinnan inte bara inte råd att betala hyran utan hade heller inga pengar för att betala arbetarna och murarna som skulle bygga det nya huset för henne och hennes familj. Vanesa gav dock inte upp ens inför denna motgång och bestämde sig för att bygga väggarna till sitt framtida hem alldeles själv, tegelsten efter tegelsten.

image: El Doce

Det här är vad Vanessa berättar för spanska medier: "Målet är att lyckas bygga färdigt huset för mina barn och leva i frid.". I verkligheten är kvinnan mycket orolig för att hon vet att det snart är dags för att betala hyran igen och om hon inte kan betala den kommer hon att bli utkastad från huset och inte veta vart hon ska ta vägen med sina fyra barn. Detta är så klart ytterligare en anledning till att skynda sig och bygga färdigt det nya huset innan tiden går ut: "Det är därför vi vill flytta in i vårt hus så snart som möjligt. Vi vill bli klara så snabbt som möjligt eftersom mina barn lider mycket av kylan och en av mina döttrar är dessutom astmatiker."

Men hur lyckades den här 36-åriga mamman bygga upp väggarna till sitt nya hem helt utan hjälp av byggarbetare eftersom hon inte hade råd med dem? Hennes svar: "Jag har alltid gillat att murade verk, så jag frågade några murare om råd, de vägledde mig och sedan försökte jag göra det själv. Jag blandar kalk och gör nästan allt för hand. Först gjorde vi grunden och sedan byggde vi stöttepelare innan vi byggde upp väggarna!" 

En kvinna och en mamma som inte ger vika inför något eller någon för att kunna erbjuda sin familj en bättre framtid.Bra jobbat!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack