En kvinna ser en äldre man arbeta under solen och beslutar sig för att "låta honom gå i pension" tack vare en insamling - TittaPaVideon.se
x
En kvinna ser en äldre man arbeta under…
Hon har fyllt 72, men på bilderna från hennes födelsedag ser hon knappt ut att vara 40

En kvinna ser en äldre man arbeta under solen och beslutar sig för att "låta honom gå i pension" tack vare en insamling

07 Juli 2021 • Av sofia
9.461
Advertisement

Det är verkligen sorgligt att se att det i många delar av världen finns äldre människor som tvingas arbeta även i mycket hög ålder. Det faktum att pensionerna är låga och att levnadskostnaderna är mycket höga tvingar äldre människor över hela världen att kavla upp ärmarna snarare än att äntligen njuta av ålderdomen. När du möter äldre människor som Gregorio, som trots de höga temperaturerna fortsätter att arbeta under solen, kan man faktiskt inte förbli likgiltig. En ung kvinna filmade en sådan scen och oroade sig över den äldre mannens hälsa som städade McDonald's parkeringsplats under de hetaste timmarna på dygnet, medan tre andra av hans kollegor, som var mycket yngre, arbetade inne på restaurangen med luftkonditionering. Hur kunde detta vara möjligt? Den unga kvinnan lade upp videon på TikTok vilket orsakade upprörda reaktioner från många användare. En video som satte igång en solidaritetshandling som hjälpte Gregorio att "gå i pension".

via: News Break
image: GoFund Me

Videon av Gregorio som kämpar med att städa parkeringsplatsen på den berömda snabbmatsrestaurangen, upprörde många användare. Att se en äldre person som arbetar under så dåliga förhållanden skär i hjärtat så pass mycket att det efter publiceringen av videon beslutades att öppna en insamling för att hjälpa Gregorio att "gå i pension". Med stöd och bidrag från många användare blev insamlingen en riktig framgång och totalt samlades 40 276 dollar in!

I en efterföljande video ville samma unga kvinna som filmade den sorgliga scenen träffa Gregorio igen. Den här gången är hon inte längre i bilen och väntar på sin order, utan sitter inne på restaurangen tillsammans med Gregorio och hans systerdotter.

I den andra videon tackar Gregory kvinnan, hans systerdotter och framför allt alla som hjälpte honom genom att donera lite av sina pengar. Nu hoppas vi att Gregory kommer att kunna njuta av mer än bara några dagars vila tack vare den enorma generositeten hos dem som har donerat pengar till honom. Han förtjänar det verkligen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack