Hon upptäcker att partnern är otrogen: hon blir vän med den andra kvinnan och båda två lämnar honom - TittaPaVideon.se
x
Hon upptäcker att partnern är otrogen:…
Den här mannen En tjej jagar ut en inkräktare från sitt sovrum med hjälp av en strategi som hennes pappa som är polis har lärt henne

Hon upptäcker att partnern är otrogen: hon blir vän med den andra kvinnan och båda två lämnar honom

04 Juli 2021 • Av Titti Carlberg
1.005
Advertisement

När två kvinnor inser att de har förråtts samtidigt av samma man, kan en konstig solidaritet uppstå mellan de två offren: detta hände med Kristen Obisco och Sophie Miller, efter att ha upptäckt att de var tillsammans med samma man. Kristen, en 33-årig Texas bo, trodde aldrig att hennes partner Adam (påhittat namn), 34 år, skulle vara otrogen mot henne. Mannen hade ett hemligt förhållande med en 26-åriga Sophie, som han hade träffat via en dejting applikation online. Kristen berättar att hon fick ett röstmeddelande från en okänd tjej (Sophie), som hävdade att hon hade haft ett förhållande med Adam de senaste 8 månaderna. Inledningsvis ville inte Kristen tro på henne, men efter att ha utbytt mer än ett ord med henne började hon planera sin hämnd tillsammans med sin partners andra kvinna.

via: Dailymail

Otrohet är alltid en mycket negativ sak, som oåterkalleligt skadar känslorna hos partnern som drabbas av konsekvenserna. Kristen och Sophie beslutade dock att gå samman för att läka dessa sår och för att få den som påstod sig älska dem betala dyrt. Inledningsvis medgav Kristen att hon var chockad och förtvivlad över vad Sophie hade berättat: hon ville inte tro det! När den unga kvinnan sedan skickade henne ett kort på henne tillsammans med Adam, ändrade Kristen sig: han hade sagt att han var i en annan stad för sitt arbete, istället var han med en annan kvinna. Kristen hade också träffat Adam via samma dejtingapp online men hade inte märkt de möjliga tecken på svek från honom. De två hade bokat en resa tillsammans till Turkiet, en resa som senare blev en integrerad del av Kristens "hämnd". Allt hände med Sophies totala medverkan.

Kristen bestämde sig för att ändå resa till Istanbul tillsammans med Adam, trots att hon hade fått den dåliga nyheten bara några dagar tidigare. När de väl hade landat tog hon upp ämnet med mannen. Kristen berättade tydligt för Adam att hon kände till hans historia med Sophie. Glasyren på tårtan blev när han upptäckte Sophie på flygplatsen i Istanbul: Adam trodde inte sina ögon! De två tjejerna dumpade honom i ett främmande land och gick sin väg tillsammans de hade för avsikt att njuta av de 8 dagarna i Turkiet. Så något positivt föddes av den tråkiga händelsen, nämligen vänskapen mellan Kristen och Sophie.

Advertisement

Förhållanden är inte enkla och man måste alltid vara uppmärksam på eventuella larmklockor som kan rädda en från otäcka överraskningar. Om ens partner är otrogen mot kommer det förr eller senare fram detaljer som kommer att skapa misstänksamhet. Bättre att undersöka och kommunicera direkt, snarare än att befinna sig i en sådan situation!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack