"Kvinnor har alltid rätt" Ett barns svar på matteuppgiften han fått i skolan - TittaPaVideon.se
x
"Kvinnor har alltid rätt" Ett barns…
20 personer som borde ha beställt mat istället för att försöka laga den Den här läkaren har tatueringar över nästan hela kroppen och kämpar varje dag mot människors fördomar

"Kvinnor har alltid rätt" Ett barns svar på matteuppgiften han fått i skolan

23 Juni 2021 • Av sofia
843
Advertisement

Vem har sagt att den nya generationen barn bara är beroende av teknik och inte är medvetna om verkligheten som omger dem? Kanske kommer några av dessa barn att överraska oss på grund av deras tänkande, deras förmåga att bedöma och urskilja och andra att förvåna oss med tankar som är mycket mer vuxna än deras ålder. Som till exempel den här lilla anonyma eleven, vars svar på ett matematiskt problem har blivit känt runt om i världen och som för ett ögonblick raderade all kontrovers angående skillnaden mellan män och kvinnor i dagens samhälle...

via: Milenio

Bilden som har spridits på nätet och som snabbt gillats av många människor visar ett svar skrivet med blyertspenna av barnet i fråga under ett matematiskt problem, antagligen som prov i klassrummet eller som en läxa att göra hemma. Problemet lyder: Sofía säger att för att köpa en bok som kostar 3990 dollar behöver hon 4 sedlar på 1000 dollar och att de kommer att ge henne växel på det. Javier säger att 3 stycken 1000 $ sedlar borde räcka och att de inte borde ge honom växel på det. Vem har rätt?

Elevens svar var mycket unikt och praktiskt taget lysande, dessutom helt oväntat och garanterat värt att rama in!

Así de simple 😏

Pubblicato da LasUltimas su Giovedì 22 marzo 2018

Enligt detta barns bedömning blev svaret på den matematiska frågan något som bör hängas upp på varje vägg i varje skola världen över: "Sofia är en kvinna och kvinnor har alltid rätt!"

Visst har detta svar inget med de matematiska beräkningarna som krävdes för att få ett bra betyg i skolämnet att göra, men vi är säkra på att dessa ord kommer att ha gjort även hans matematiklärare förvånad. När allt kommer omkring krävs det verkligen en mycket avancerad mental mognad för att svara på detta sätt, speciellt om det är en pojke som gör det.

Vi vet inte om barnet fick ett bra eller dåligt betyg efter detta svar på det matematiska problemet, men faktum är att hans ord för ett ögonblick lyckades sopa bort alla sociala skillnader mellan män och kvinnor (mycket ofta de som blir mest särbehandlade) som tyvärr fortfarande finns kvar i dagens samhälle!

Bra jobbat killen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack