x
En brandman hjälper en kvinna i svårighet…
En kvinna avslöjar hemligheten för en långvarig och lycklig relation: En hund rymmer hemifrån med en morot i munnen och ger den till sin hästkompis som mellanmål

En brandman hjälper en kvinna i svårighet att föda och adopterar sedan barnet: "Jag har alltid velat ha en dotter"

18 Juni 2021 • Av sofia
42.631
Advertisement

När man väljer att arbeta som brandman blir man van vid att rädda liv. Marc Hadden föreställde sig dock inte att han en dag skulle hjälpa till att förlösa en flicka, rädda hennes liv och att hon från och med den dagen skulle bli hans dotter. Det var den 14:e november 2011, när Marc plötsligt svarade på ett nödsamtal från en kvinna som klagade på svåra buksmärtor. Väl framme på plats gjorde Marc allt det som han var tvungen att göra, eftersom kvinnan var gravid. Han hjälpte till att förlösa barnet och allt löste sig till det bästa. När kvinnan togs till sjukhuset uppgav hon dock uttryckligen att hon inte kunde ta hand om barnet och det var vid den tidpunkten som Marc erbjöd sig att påbörja adoptionsprocessen. Han skulle aldrig ha kunnat föreställa sig det, men drömmen som han och hans fru hade om att få en dotter var på väg att bli verklighet.

via: People

Marc och hans fru hade redan två söner, men de längtade efter att få en dotter. Tyvärr, efter att redan ha haft ett flertal komplikationer under de två första graviditeterna, hade de för länge sedan bestämt sig för adoption - en mycket lång process, som vi alla vet inte alltid uppfyller önskan om moderskap eller faderskap. När Marc den dagen ringde till sin fru Beth för att berätta för henne att han hade förlöst en liten flicka under ett ingripande som brandman svarade kvinnan skämtsamt: "Kan vi behålla henne?". Hon hade dock ingen aning om att den här lilla flickan verkligen behövde en ny kärleksfull familj som kunde ta hand om henne.

image: Youtube

När Beth fick höra berättelsen om räddningen med egna öron frågade hon Marc om hon kunde besöka kvinnan som hade fött barn på sjukhuset. Beth kände stor medkänsla för den här kvinnan som redan kämpade för att ta hand om sin tonåriga son vid den tidpunkten: "Jag tog med en liten bönbok till henne och frågade om hon behövde något", sa Beth. När de två kvinnorna pratade kom en läkare in för att meddela mamman att de var redo att gå vidare med adoptionsprocessen och det var i det ögonblicket som hon sa den "magiska" frasen till Beth: "Jag kan inte ge mitt barn till någon som jag aldrig träffat". I det ögonblicket berättade Beth för kvinnan att hon och hennes man Marc var mycket angelägna om att adoptera en liten flicka, men att adoptionsprocessen fortfarande skulle ta lång tid och att de inte visste när denna önskan skulle bli till verklighet.

Advertisement

Kvinnan tittade på henne och svarade: "Jag vill att du ska adoptera min dotter." Strax efter födde hon lilla Gracie (detta är flickans namn) och Beth fick hålla henne i famnen. Beth ringde direkt till Marc och sa: "Jag tror att vi just har fått en dotter." I slutet av den dagen hade paret undertecknat alla tillfälliga vårdnadshandlingar och bara 48 timmar efter sin födelse fick Gracie åka hem med dem. Idag är hon ett större barn som är mycket lycklig över sin familj.

För Marc och Beth var det att få Gracie som att vinna på lotto: "Ibland händer de bästa sakerna i livet på ett ögonblick och du får inte missa chansen!"

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack