Hon ger sin mamma en lott på hennes födelsedag och hon vinner 10.000£ i månaden under ett helt år - TittaPaVideon.se
x
Hon ger sin mamma en lott på hennes…
Hon adopterar en vargunge som övergavs av sin mamma, nu är de oskiljaktiga Ett ungt par riskerar att behöva tillbringa natten ute i kylan, men en hemlös man erbjuder dem sin hjälp

Hon ger sin mamma en lott på hennes födelsedag och hon vinner 10.000£ i månaden under ett helt år

13 Juni 2021 • Av sofia
608
Advertisement

Ibland spelar ödet sina kort mycket väl, kalla det slumpen, tur eller vad du än vill, men de mest oväntade sakerna i vårt liv, de som händer när vi minst förväntar oss det, är oftast de vackraste och de vi tenderar att minnas för alltid. Speciellt när det handlar om ren tur. Detta var vad Cheryl Crowley upplevde, en 45-årig mamma som fick en riktigt oförglömlig födelsedag!

via: The Sun UK
image: The Sun UK

Cheryl Crowley hade fyllt 45 år och på sin födelsedag smuttade hon lugnt på en kopp te när hennes 27-åriga dotter Jade gav henne ett mycket unikt födelsedagskort. Inuti kuvertet fanns det förutom kortet en lott, varför inte pröva lyckan på denna speciella dag?

Cheryl, som är grundskolelärare och som redan är mormor till tre barnbarn, tvekade inte en sekund och skrapade sin vinstlott. Kvinnan kunde knappt tro sina ögon, hon hade precis vunnit 10 000 pund i månaden under ett helt år!

image: The Sun UK

Dottern Jade, som inte var hemma vid den tidpunkten, sa att hon fick ett mobilsamtal från sin mamma, som var lika förvånad som hon var: "Jag var på väg att hämta mina barn från skolan när mamma ringde och sa att en av lotterna var en vinstlott. När hon sa exakt vad beloppet var kunde jag inte tro det. Ärligt talat trodde jag att hon skämtade! "

Vad kommer Cheryl nu att göra med alla dessa pengar under ett helt år? Hennes svar var ganska klokt: "Om de senaste 18 månaderna har lärt oss något är det att inte ta något för givet och göra det bästa av varje ögonblick. Så även om vi inte planerar någon exotisk semester kommer vi att njuta av vår tid tillsammans, vare sig det rör sig om vild shopping, en kväll på bingosalen eller en dagsutflykt till kusten. Det kommer att bildas massor av minnen och bli mycket skratt, ingen annan födelsedagspresent kan ge allt detta! "

Advertisement
image: The Sun UK

Cheryl, som bor i Brent, nordväst om staden London, sa att vinsten tillhör hela familjen, särskilt hennes pappa, Jades morfar. I familjen var det han som alltid hade sagt att de förr eller senare skulle vinna på lotto. Det handlade bara om att vänta in rätt ögonblick! 

Ett ögonblick som kom tillslut!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack