Han hittar en bebis övergiven i en buske tack var sin hund: "Min hund är en hjälte som räddade bebisens liv" - TittaPaVideon.se
x
Han hittar en bebis övergiven i en…
En skollärare erbjuder sig att bära en rörelsehindrad elev på ryggen för att hon ska få följa med på skolutflykten En hund förblir orörlig som en staty tillsammans med sin husse som är en gatuartist - nu har paret blivit riktiga stjärnor

Han hittar en bebis övergiven i en buske tack var sin hund: "Min hund är en hjälte som räddade bebisens liv"

07 Juni 2021 • Av sofia
2.913
Advertisement

Våra husdjur är inte bara en källa till stor glädje och kärlek varje dag i våra liv utan erbjuder oss även vänskap, trygghet och lojalitet. För att göra ett praktiskt exempel verkar hundar och katter kunna uppfatta människors känslor och sinnesstämningar och avslöjar även ofta till och med inte så tydliga signaler som kan rädda livet på oss eller på någon annan. 64-årige Terry Walsh skulle aldrig ha kunnat föreställa sig att hans hund Hel skulle leda honom till en övergiven bebis mitt i en buske under en av deras vanliga promenader i The Mound City Park i Birmingham (Storbritannien). Du kan säkert föreställa dig mannens förvåning när han upptäckte att det som verkade vara bara en enkel filt inslängd i en buske faktiskt var en skrikande bebis!

via: Daily Paws

Terry Walsh tog en promenad tillsammans med sin trogna hund Hel när hunden plötsligt ledde honom till en buske. Hunden hade vänt sig bort från Terry och sprang mot busken och lade sig ner bredvid vad som för mannen såg ut att vara en övergiven filt. Hel visade inga tecken på att vilja förflytta sig från den punkten, så Terry närmade sig för att ta en närmare titt. Du kan förmodligen föreställa dig hur förvånad han måste ha blivit när han plötsligt hörde ljud från knyttet och upptäckte att det låg en nyfödd bebis inuti den! Hunden ville varna mannen så fort den upptäckte att det fanns en levande varelse i buskarna. Terry tog omedelbart upp den nyfödda bebisen, som lyckligtvis levde och mådde bra och såg sig omkring för att försöka förstå var föräldrarna kunde vara. Men det fanns ingen annan i närheten utom en kvinna med två små barn. Terry sprang fram till kvinnan och förklarade situationen för henne och bad henne att genast kontakta polisen.

"Jag tog upp barnet och började leta efter föräldrarna i området, men jag kunde inte se någon i närheten, det fanns bara en kvinna med två små barn cirka 50 meter bort, så jag rusade mot henne och förklarade att jag just hittat en nyfödd bebis övergiven i en buske och bad henne ringa polisen omedelbart” sa Terry, som  fortfarande var chockad över händelsen. Hans hund, Hel, ville inte lämna knyttet förrän polisen ingrep och tog bebisen till sjukhuset för en kontroll. Lyckligtvis mår den lilla bebisen bra och har fått namnet George, för att hedra det faktum att den hittades dagen före det att man firar St. George. Polisen lyckades inte spåra mamman, men budskapet de ville sända ut var detta: "Vi vet att föräldraskap kan vara överväldigande. Vi är redo att erbjuda dig all den hjälp och det stöd du kan behöva."

Under tiden tackar Terry Gud och sin hund Hel, tack vare vilken han lyckats rädda livet på den nyfödda bebisen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack