Hon klär sig som städare på sin examensdag för att hylla sin mammas arbete - TittaPaVideon.se
x
Hon klär sig som städare på sin examensdag…
11 barn som fötts med mycket speciella egenskaper som ligger utöver det vanliga En kvinna hävdar att hennes katt har räddat hennes liv:

Hon klär sig som städare på sin examensdag för att hylla sin mammas arbete

04 Juni 2021 • Av sofia
579
Advertisement

En förälder skulle göra vad som helst för att se till att dess barn uppnår den emotionella och ekonomiska stabilitet som vi alla söker i livet. Det finns många människor i världen som kanske inte har haft världens bästa barndom och som när de sedan blir vuxna försöker hjälpa sina barn att uppnå det som de själva inte kunde få när de var unga på grund av till exempel fattigdom. Roberta Mascena, en 25-årig dotter till en enkel och hårt arbetande familj, lyckades avlägga examen tack vare sina föräldrars ansträngningar, som tillät henne att studera. Tyvärr har utbildningen en viss kostnad och när du lever i extrem fattigdom tenderar du att ge upp vissa "drömmar". Robertas mamma var faktiskt tvungen att lämna skolan vid 13-års ålder för att börja arbeta.

För Roberta finns det ingen person som inspirerar henne mer i livet än hennes mamma. Den unga kvinnan, som äntligen tog sin examen till familjens stora glädje, ville hylla sin mamma på själva examensdagen. Roberta bar den dagen den toga som varje elev förbereder sig för att bära den speciella dagen, men hon hade även en vacker överraskning för sin pappa och framför allt för sin mamma. När alla gick ut för att ta bilder av det vackra ögonblicket, fulla av lycka, öppnade Roberta sin toga och under den hade hon en städaruniform, precis som den hennes mamma brukade bära.

Robertas mamma, Marlene Cordeiro de Oliveiras liv hade inte på något sätt varit enkelt och hon var extremt stolt över att se sin dotter nå en sådan viktig milstolpe. Under åren har kvinnan haft ett flertal olika jobb, allt från städare, till vårdgivare för äldre, tills hon blev städchef för en byggnad. Det var först efter det att hon sett till att hennes barns behov var tillfredställda som Marlene kunde återuppta sina studier som hon tvingats ge upp när hon bara var en ung flicka.

Advertisement

Det är av alla dessa skäl som Roberta inte kunde låta bli att hylla sina föräldrar (hennes far arbetar som taxichaufför), hårt arbetande människor av enkelt ursprung. På examensdagen hade hon förberett en stor överraskning för sin mamma: "När det var dags för att ta bilden öppnade jag min toga och visade henne vad jag hade på mig under. Hon började gråta och kramade mig. Hon sa ingenting ... för jag tror inte att det finns några ord som kan uttrycka den känsla som hon hade just då" berättar Roberta.

En mycket känsloladdad scen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack