En 7-årig pojke lyckas rädda sin syster och pappa som fastnat i strömmen på en flod - TittaPaVideon.se
x
En 7-årig pojke lyckas rädda sin syster…
Han hittar en låda med pengar vid en bankomat och tvekar inte med att lämna tillbaka dem 11 barn som fötts med mycket speciella egenskaper som ligger utöver det vanliga

En 7-årig pojke lyckas rädda sin syster och pappa som fastnat i strömmen på en flod

04 Juni 2021 • Av sofia
518
Advertisement

"Om vi fortfarande lever är det Guds förtjänst", säger Steven Proust, en pappa som för ett ögonblick trodde att han aldrig skulle se sina barn igen på grund av en tragisk olycka. De goda nyheterna är dock att hela familjen är i tryggt förvar och säker och även om de var väldigt rädda överlevde som tur var alla och kan idag berätta om sin upplevelse. Tanken var att de skulle ge sig ut på en helt vanlig båttur, pappans båt var till och med fortfarande väl förankrad vid bryggan och barnen, Chase (7) och Abigail (4) höll på att leka i vattnet. Plötsligt fångades Abigail och Chase, som simmade vid sidan av båten, i en plötslig ström och drogs ut till havs. Pappan hoppade omedelbart i vattnet för att rädda dem, men även han fastnade i strömmen. Som tur var lyckede sonen Chase rädda dem genom att simma till stranden, vilket tog ungefär en timme och sedan söka efter hjälp.

via: People

Lilla Chase är bara 7 år gammal och kanske visste han inte ens att han kunde simma så bra. Trots den otroliga ansträngningen använde Chase de enda två stilarna han kände till för att nå stranden och desperat söka hjälp. Lyckligtvis hade både han och hans lillasyster, Abigail, flytväst på sig, en typ av skyddsutrustning som alltid är bra att använda även när det inte finns någon skyldighet att bära den.

Händelsen inträffade vid St. Johns River i Jacksonville, Florida och Chase beskriver händelsen med följande ord: "Strömmen var så stark att min syster - som vanligtvis sitter i bakänden av båten - släppte taget. Så, jag släppte också taget om båten och tog tag i henne, men sedan fastnade jag. Jag kände mig väldigt rädd."

Pappan hoppade omedelbart i vattnet för att försöka rädda dem, men det var inte alls enkelt på grund av strömmen: "Jag sa till dem båda att jag älskade dem eftersom jag inte var säker på vad som skulle hända. Jag försökte stanna hos Abigail så länge som möjligt. Jag kämpade så hårt, men strömmen fortsatte att dra bort henne från mig." Pappan bad sedan Chase att simma med all sin kraft mot stranden och söka efter hjälp. Pojken lyckades otroligt nog komma i land efter nästan en timmes simande och sprang för att knacka på dörren till det första huset han fann på sin väg.

Advertisement

Räddningstjänsten ingrep omedelbart.  Brandmännen lyckades, med hjälp av de lokala myndigheterna, lokalisera Steven och flickan, som fortfarande var i vattnet och föra dem i säkerhet. Nu är de i säkerhet och detta beror framförallt på Chase, en 7-årig pojke som lyckades simma till stranden under väldigt stressiga omständigheter och hitta hjälp.

En fantastisk liten hjälte!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack