En flicka föds med en ovanlig vit hårslinga, ett drag som hon har ärvt från sin mamma och mormor - TittaPaVideon.se
x
En flicka föds med en ovanlig vit hårslinga,…
20 djur som Moder Jord har skapat genom att använda hela färgpaletten Han tvingas fostra sin dotter på egen hand efter det att mamman har övergett dem - en riktig superpappa

En flicka föds med en ovanlig vit hårslinga, ett drag som hon har ärvt från sin mamma och mormor

01 Juni 2021 • Av sofia
856
Advertisement

När vi föds ärver vi alla något från vår mamma eller pappa. Oavsett om det är karaktär, attityd, beteende eller genetisk magi har vi alla något att tacka våra föräldrar för, något som vi vare sig vi vill eller inte kommer att bära med oss under hela vårt liv. Ibland är de saker vi ärver från våra föräldrar så uppenbara att det räcker med att titta på vår kropp eller vårt utseende för att inse att det inte råder några tvivel om saken, vi är verkligen barn till vår mamma och pappa!

via: The Sun UK
Idag vill vi prata om Brianna Worthy, en mamma som bor i Ridgeland i South Carolina, och som bara är den näst sista personen som förmedlar det genetiska arv som alltid har utmärkt hennes familj. Både mormor Jaonne och mamma Jennifer föddes med en unik och fascinerande fysisk egenskap, de två kvinnorna kom faktiskt till världen med en elegant vit slinga mitt i ett hav av svart hår.
 
Ett genetiskt tillstånd som vetenskapen har gett namnet poliosis, som orsakas av bristen på pigment som kan skapa en grå eller vit slinga som tydligt sticker ut från personens naturliga hårfärg ...
 
 
 

Briannas mormor, Jaonne, hade adopterats så hon var inte säker på huruvida den biologiska mamman var en bärare av denna speciella genetiska egenskap, men faktum är att detta extraordinära inslag i familjen Worthy har förts vidare till den sista lilla nykomlingen i huset, den vackra lilla MilliAnna, Briannas yngsta dotter!

Advertisement

Mor och dotter är helt fantastiska och trots att lilla MilliAnna omedelbart accepterades av alla för sitt genetiska särdrag, kommer mamma Brianna ihåg att för henne var barndoms- och ungdomstiden inte alls lätt, eftersom hennes hårfläck med vitt hår gjorde att alla hennes vänner och skolkamrater kallade henne "skunk": "Oftast välkomnar jag artiga kommentarer och jag har inget emot att svara på många frågor, men ärligt talat kan det vara riktigt överväldigande ibland ..."

Men trots att Brianna har vant sig vid de tusen frågorna om hennes extraordinära genetiska drag som ofta till och med är mycket oförskämda, är denna mamma mycket stolt över den gåva som hennes familj har gett henne och som hon bär med stolthet varje dag. Precis som sin mormor, mamma och nu även hennes yngsta dotter MilliAnna.

Detta är ett tydligt bevis på genetikens magi!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack