Han sparar mynt i 45 år och upptäcker att de är tillräckligt många för att köpa en bil - TittaPaVideon.se
x
Han sparar mynt i 45 år och upptäcker…
Hon kastar bort en lott, men ägaren till kiosken ger tillbaka den till henne - hon vinner 1 miljon dollar Morföräldrarna vill inte få besök av sina barnbarn om de inte är klädda på ett perfekt sätt

Han sparar mynt i 45 år och upptäcker att de är tillräckligt många för att köpa en bil

29 Maj 2021 • Av sofia
424
Advertisement

Har du någonsin haft en sådan stark passion för något att du inte har kunnat släppa den? Tänk på alla människor där ute som samlar på något, som spenderar massor av pengar bara för att få tag i något sällsynt föremål som de har letat efter i flera år, oavsett kostnad. Idag får du möta en man som började samla mynt på gatan för skojs skull och på sin fritid, men som sedan genom åren har blivit både en passion och en riktig besatthet ...

via: USA Today

Mannen heter Otha Anders och är en före detta lärare från Louisiana som i 45 år har plockat och tagit hem alla mynt som han hittat på gatan eller på andra offentliga platser. Detta tidsfördriv har genom åren inte bara blivit en besatthet utan också ett oväntat sätt att lägga undan en hel förmögenhet. Med tiden skulle han nämligen få en otrolig och oväntad överraskning...

Otha Anders har samlat alla möjliga typer av mynt som han hittat på gatan, men även donationer från andra människor och lagt dem alla i 15 plastbehållare på cirka 20 liter. Han började undra hur mycket pengar han hade lyckats lägga undan och ville räkna dem.

Denna föredetta lärare från Louisiana fortsatte samla mynt i 45 år och eftersom han var nyfiken på att veta hur mycket han hade lyckats lägga undan under hela den tiden gick han till Ruston Origin Bank 2015 och där kunde bankens anställda inte tro ögonen. Den äldre mannen hade klivit i med 15 20-litersbehållare fulla av mynt som han samlat under alla dessa år!

Efter att noggrant ha räknat vartenda öre gav Bank of Ruston honom det otroliga svaret: Otha Anders hade omedvetet lagt undan ett berg av mynt för det totala värdet av 5 136,14 US $!

Advertisement

Otha Anders hade själv svårt att tro det: "Jag har aldrig tillåtit någon, inte ens min fru eller mina barn, att ge mig mynt att lägga undan utan att de fått en belöning för denna gest. Jag ville ha den inre tillfredsställelse att det var Gud och jag som skapat denna myntsamling!"

Vi vet inte om det var ett tecken från Gud, men vi kan garanterat hålla med om att 5 000 dollar inte är några småpengar. Bra jobbat Otha!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack