Vid 16-års ålder får hon sparken från sitt modelljobb på grund av att hon bär storlek 36: "Du är för mullig, du borde gå ner i vikt" - TittaPaVideon.se
x
Vid 16-års ålder får hon sparken…
Restaurangen ber henne amma sitt barn på handikapptoaletten - kvinnan blir vansinning En respektlös bilförare kastar papper från bilrutan, men en förbipasserande hund ger honom en läxa

Vid 16-års ålder får hon sparken från sitt modelljobb på grund av att hon bär storlek 36: "Du är för mullig, du borde gå ner i vikt"

28 Maj 2021 • Av sofia
940
Advertisement

Problemet med att lära sig att acceptera sin egen kropp bör inte underskattas. Det finns verkligen många människor, särskilt unga människor, som känner sig mycket osäkra på grund av några extra kilon eller för att deras utseende inte exakt motsvarar de traditionella skönhetsstandarder som krävs av samhället och i vissa sammanhang. Tyvärr finns det de som verkligen blir offer för dessa ideal och blir sjuka, medan andra istället lär sig något viktigt och påbörjar en väg mot acceptans och en bra relation med sin egen kropp.

Detta är den extraordinära historien om Catherine Harrison, en tjej från Texas som hade modellambitioner redan vid 16-års ålder. När hon frivilligt deltog vid en gala som anordnades av hennes hemstad, anställdes hon bakom kulisserna av en modellbyrå för vilken hon arbetade med nöje och tillfredsställelse på deltid i några år. Plötsligt började byrån utan anledning sluta ringa henne.

När Catherine fick reda på orsaken bakom kunde hon inte tro sina öron: byrån letade efter modeller med storlek 34 eller mindre, flickan från Texas bar i allmänhet storlek 36 ...

Allt detta fick flickan att må dåligt och hon trodde att hon vägde för mycket, men allt det hon gjorde från och med då gjorde henne till en bättre kvinna och hon utveckalde ett sunt och fantastiskt förhållande till sin kropp. Hon gick med i Powerlifting-teamet vid University of Houston där hon började känna sig hemma och bygga muskelmassa. Detta fick henne att fokusera mentalt och fysiskt, inte på att gå ner i vikt utan på att upprätthålla en hälsosam kropp och att vara vid god hälsa, vilket i grunden är något helt annat!

Advertisement

Genom att ständigt träna powerlifting eller tyngdlyftning i tre övningar som knäböj, platt bänkpress och marklyft har Catherine Harrison blivit en mycket populär mästare. Hon har nu en instagramsida där hon lägger upp sina bedrifter, delar träningstips och uppmuntrar alla de människor som tror sig ha haft ett dåligt förhållande med sin kropp. Som Catherine säger, det är inte ett problem att ha några extra kilon, utan din kropps allmänna hälsa, mycket viktigare än storlek 36 eller en storlek 34.

Nu när Catherine Harrison är 23 år har hon aldrig känt sig bättre i sitt liv. Hon struntar fullkomligt i den modellbyrån som hade övergivit henne sju år tidigare för att hon var "för mullig för dem", fysisk hälsa men särskilt den mentala är mycket viktigare än allt annat. Låt oss först och främst lära oss att tycka om själva vilket definitivt kommer att göra att vårt liv förändras till det bättre!

Detta är i alla fall vad Catherine Harrison säger och vi känner oss mycket övertygade!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack