Att vara fattig betyder inte att man är slarvig - den här hemlösa mannen tar hand om sitt utrymme som att det vara hans hem - TittaPaVideon.se
x
Att vara fattig betyder inte att man…
En brudtärna tackar nej till ett bröllop efter det att bruden bett henne gå från storlek 38 till storlek 34 En mamma attackeras för att ha ammat sin son på allmän plats och hennes berättelse får oss att fundera

Att vara fattig betyder inte att man är slarvig - den här hemlösa mannen tar hand om sitt utrymme som att det vara hans hem

23 Maj 2021 • Av sofia
567
Advertisement

Att vara fattig betyder inte man nödvändigtvis är slarvig, något som många ofta tar för givet. De flesta människor som ser hemlösa är likgiltiga gentemot det svåra och tuffa liv som de som tvingas tigga pengar lever och tar för givet att dessa stackars människor är smutsiga individer som inte vet varken vad hygien eller att ha ett städat utrymme innebär. Ingenting kan vara mer fel än att dra alla över en kam, med tanke på att den här bilden som kommer till oss direkt från Centralamerika visar en helt annan verklighet som verkligen är beundransvärd.

Hemlösa människor har en värdighet som ligger bortom deras livssituation. Även om fenomenet med människor som tvingas ta itu med en verklighet som ständigt sätter dem på prov och tvingar dem att leva under en bro eller på gatan alltid är allvarlig, finns det inget som säger att dessa individer inte har rätt att njuta av livet med värdighet och en nypa konstnärlig känsla.

Bilderna som har spridits mycket snabbt på nätet kommer från den mexikanska staden Aguascalientes där en hemlös man bor under en av stadens broar och har förvandlat sitt lilla utrymme till ett litet ordnat och städat litet boende med en touch av färg. Bilden som Soy Chilango lade upp på facebook visar en bro som är målad och dekorerad med blomstermotiv, en ren bäddad säng och till och med en matta, ett sätt att leva det hemlösa livet på ett värdigt sätt och med god smak!

Síguenos: Soy Chilango 📸 Como decía mi abuela 🚞🧹🧼 "una cosa es ser pobre y otra muy distinta es ser cochino". Así la recámara de un indigente en #Aguascalientes. Fotos: así se vive en Aguascalientes

Pubblicato da Soy Chilango su Sabato 15 maggio 2021

När allt kommer omkring, som Soy Chilango säger om den här vackra bilden, "Som min mormor brukade säga, är det en sak att vara fattig och en annan att vara smutsig. Det här är en hemlös man i Aguascalientes sovrum!"

Detta ordnade och rena lilla hörn som ligger under en av broarna i den mexikanska staden ser inte ens ut som en hemlös persons boende, snarare tvärtom. Tanken man får när man tittar på denna säng är att det verkligen ser ut som ett litet sovrum i ett hus inrett med god smak och renlighet. När allt kommer omkring förtjänar denna hemlösa man utan hem och jobb ett utrymme som kan ge honom lite värdighet och komfort.

Vi önskar "ägaren" till detta beundransvärda lilla boende en bättre framtid och hoppas att han kan hitta ett jobb och att han en dag kommer att få ha ett alldeles eget litet hem!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack