x
En 5-årig flicka ritar med en blå…
En brud ger 100 dollar till servitrisen som hällt tomatsås på hennes svärmors vita klännig Mamma förbjuder sin vuxna dotter från att sova med sin kille när de hälsar på henne

En 5-årig flicka ritar med en blå tuschpenna på sin mammas väska som är värd 2.300 euro

15 Maj 2021 • Av sofia
1.212
Advertisement

Att ha barn är en av de mest givande och underbara upplevelserna för en förälder, eller hur? Absolut. Men vad händer när saker inte är så underbara? Barn är verkligen en otrolig gåva och vi måste alltid ta hand om dem och skydda dem till varje pris, men i föräldrarnas liv blir de också en otrolig källa till problem! Särskilt när de är mycket små måste mamma och pappa kontrollera dem och ha ögon i nacken eftersom de oavsiktligt kan skada sig själva med föremål i huset, eller... för alltid förstöra ett mycket dyrt föremål som du inte hade skyddat tillräckligt från deras små tassar! En mamma blev desperat efter att ha upptäckt att hennes 5-åriga dotter hade ritat på hennes nya vita Chanel-väska med en blå tuschpenna - en väska som kostade 2300 €!


Föreställ dig denna mammas reaktion som efter att ha spenderat en smärre förmögenhet på en Chanel-väska, hittade den förstörd efter bara några minuter i händerna på en ovetande 5-årig flicka. Den lilla flickan måste ha trott att hennes mammas vita väska var en perfekt målarduk, redo att skapa ett unikt konstverk på. Kvinnan, vände sig desperat till en så kallad "bag clinic" vid namn The Handbag Clinic, där några experter lyckades lösa problemet och återställa väskan till sitt ursprungliga tillstånd, eller åtminstone nästan. I en video på TikTok visar experterna tydligt hela processen genom vilken väskan återigen med hjälp av mycket tålamod återvänt till sitt tidigare skick. De använde sig av bomullspinnar doppade i alkohol, våtservetter och allt annat som kunde tänkas hjälpa till att ta bort det hemska blåa bläcket! Så småningom använde kliniken ett speciellt pigment som, som applicerades på väskan med vad som ser ut som en airbrush och räddade dagen.
När du har föremål som är så värdefulla eller som du bryr dig om lite extra mycket är det en bra idé att förvara dem någonstans utom räckhåll, speciellt om du har små barn hemma. Denna mamma delade en video på TikTok och utlöste ett hav av ironiska kommentarer: "Jag hoppas att du skickade tillbaka den och då menar jag inte väskan" är bara ett exempel på hur många som skämtsamt har föreslagit att hon "lämnar tillbaka" sin dotter! Andra viktiga kommentarer var: "Hallå, kom ihåg att barn inte riktigt förstår föremåls värde och inte vet vad sunt förnuft är. Om du inte kan förstå detta kanske du inte borde skaffa barn." En annan person tillade: "Du borde inte skaffa barn om du bryr dig så mycket eller mer om materiella ting."
 
Vad tycker du? Hur du än ställer dig i frågan, se upp om även du har värdefulla föremål och barn hemma!
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack