Vid 19-års ålder bestämmer hon sig för att bli man och klipper med vänner och släktingar och känner sig som pånyttfödd - TittaPaVideon.se
x
Vid 19-års ålder bestämmer hon sig…
Hon säger upp sig för att hon ska organisera sitt bröllop, men ber sin pojkvän hitta ett andra jobb En amerikansk kvinna köper ett hus på Sicilien för 1 euro och det slutar med att hon köper tre till för sina barn

Vid 19-års ålder bestämmer hon sig för att bli man och klipper med vänner och släktingar och känner sig som pånyttfödd

08 Maj 2021 • Av sofia
1.693
Advertisement

"Du är inte vad andra tror att du är, ​​du är den du är". Ett uttalande och visdomsord som bör ristas in på varje mur i varje stad för att påminna oss om att vi inte kom till världen för att behaga andra människor utan för att vara oss själva och trivas med den vi vet att vi är innerst inne, utan att behöva kompromissa. Ofta medför dessa kompromisser nämligen enorma uppoffringar, ibland smärtsamma och ofattbara sådana. Något som Jaimie Wilson, en kille med en otrolig historia bakom sig, bokstavligen fick uppleva personligen.

Fram till 19-års ålder hade Jaimie Wilson alltid levt ett liv där han konstant kände att han var tvungen att dölja sitt sanna jag och med en smärtsam sanning som han inte kunde avslöja för sin familj och vänner, nämligen att hon var en tjej som gillade andra tjejer, att hon gillade att klä sig i manliga kläder och kände sig som en fånge inuti sin kvinnliga kropp. Allt tjejen ville i livet var att helt enkelt bli en man. Av den anledningen bestämde hon sig år 2015 för att välja en väg full av uppoffringar som skulle ha orsakat henne mycket smärta men som även skulle ha gett henne stor tillfredsställelse.

Efter att ha vuxit upp i en mycket religiös familj visste Jaimie att det inte skulle bli lätt att förklara för sina nära och kära och närmsta vänner om sin önskan att byta kön och gå från att vara kvinna till att bli man. I själva verket accepterade hans familj inte detta val och en del av hans "vänner" talade om för honom att han, även under den hormonella behandlingen för att bli man, fortfarande var "för feminin".

När hon fortfarande var tonåring skrattade hans mamma ofta åt hennes attraktion gentemot kvinnor och kunde inte förstå varför hon ville klä sig i typiskt maskulina kläder. Många av hennes släktingar och vänner försökte avskräcka Jaimie, men till slut fattade hon det svåraste beslutet att genomgå terapi och operation, även om detta skulle ha inneburit att ta avstånd för evigt från sin familj och de vänner som inte stöttade honom.

Advertisement

Från och med 2015 och två år framåt genomgick Jaimie specifik hormonbehandling med testosteron, mer än en operation och massor av timmars träning på gymmet för att bygga muskler och anpassa sig till sin nya kropp med alla sina funktioner. Vid 21 års ålder har Jaimie äntligen blivit den man hon alltid velat vara!

En triumf som har gett honom nya vänner och en ny livsstil full av tillfredsställelse. Idag uppträder Jaimie Wilson som en mycket framgångsrik och begåvad countrysångare runt om i Usa och är mycket efterfrågad av internationellt kända band. Äntligen ler livet mot Jaimie Wilson !

När allt kommer omkring, som killen säger: "Du är inte vad andra tror att du är, ​​du är den du är. Punkt."

Och vem bättre än honom kan vittna om den stora sanningen bakom detta kraftfulla uttalande?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack