Hon blev mormor vid enbart 34-års ålder, men känner sig inte gammal: "Att vara morförälder är så givande!" - TittaPaVideon.se
x
Hon blev mormor vid enbart 34-års ålder,…
En äldre man hittar sin vigselring på en morot efter 3 år, hans trädgårdsodling gav honom den mest dyrbara skörd han någonsin fått 14 mekaniker som inte vetat vad de ska ta sig till när de sett sina kunders bilar

Hon blev mormor vid enbart 34-års ålder, men känner sig inte gammal: "Att vara morförälder är så givande!"

07 Maj 2021 • Av sofia
357
Advertisement

Mor-och farföräldrar är vanligtvis äldre personer som har stor erfarenhet av livet, just för att de har levt mycket och mött många problem under sin livstid. Men att bli mormor, enligt Pamela Gerardi, en 34-årig kvinna, är inte en fråga om ålderdom, utan om "välsignelse". Enligt den unga mamman som även är mormor till det lilla barnbarnet Nicolò är det en riktig välsignelse att bli morförälder och att om man kunde välja skulle hon rekommendera alla att prova på det. Sanningen är att Pamela verkligen inte förväntade sig att bli mormor så tidigt i livet, men hennes glädje är ändå omätlig. Pamela, som bara är 34 år gammal, är officiellt den yngsta mormorn i hela Italien!

Pamela fick sin första dotter vid 18 års ålder, mycket tidigt, och hon förväntade sig förmodligen inte att bli mormor så snart. Dottern födde faktiskt lilla Nicolò när hon bara var 16 år gammal på sjukhuset "Paolo Borsellino" i Marsala. En händelse som säkert påverkades starkt av problematiken kring covid-19, som tvingar oss att reducera mänsklig kontakt till ett minimum och begränsa alla typer av firande. Pamela ville dock uttrycka sin stora glädje och all sin tacksamhet gentemot avdelningen för gynekologi och obstetrik på sjukhuset i sin stad, på sociala medier. "I en svår period, som kännetecknas av pandemin, är det även rörande för vårdpersonalen att bevittna en sådan födelse", bekräftade doktor Dario Ferreri, gynekologen som följde sextonåringens graviditet.

Pamela förväntade sig inte alls all denna uppmärksamhet: "Jag förväntade mig inte det, men jag vill betona att det inte får mig att känna mig gammal alls. Barn är en välsignelse, oavsett vid vilken ålder de föds." Och hon tillägger: "Att vara morförälder betyder inte att vara gammal, det betyder helt enkelt att du har blivit välsignad. Det är den bästa gåvan man kan få. Om det att bli morförälder var ett val, skulle jag rekommendera alla att bli mormor."

Nu kommer Pamela att vara mormor till sitt barnbarn, Nicolò, samtidigt som hon kommer att vara mamma till sin andra dotter som bara är 3 år gammal och naturligtvis även fortsätta vara mamma till sin sextonåriga dotter. Vi önskar denna underbara familj all lycka!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack