Vid 34-års ålder är hon redan mamma och mormor till ett barn eftersom hon fick sin första dotter när hon bara var 16 - TittaPaVideon.se
x
Vid 34-års ålder är hon redan mamma…
En äldre man ramlar i duschen och blir liggandes på golvet i 16 timmar, men blir räddad av sin katt som kommer med mobiltelefonen En 6-årig pojke ser en man som äter ensam på restaurang:

Vid 34-års ålder är hon redan mamma och mormor till ett barn eftersom hon fick sin första dotter när hon bara var 16

06 Maj 2021 • Av sofia
8.232
Advertisement

Att vara strax över 30 och redan mamma och mormor. En händelse som hur osannolikt det än kan verka kan inträffa i sällsynta fall. Ett levande bevis på denna situation är Casey Maree Seckold, en australisk kvinna som fick sin första dotter när hon bara var 16, och nu när hon är strax över trettio har hon redan blivit mormor. Caseys fall har inte bara spridits på de australiska nyheterna utan också runt om i världen...

via: The Sun UK
image: PA Real Life

Casey Seckolds dotter Nakita bestämde sig för att bli mamma vid 17-års ålder och nu när flickan är 18 år har Casey även ett barnbarn som är ett år gammalt, av denna anledning misstas kvinnan ofta för att vara mamma till bebisen av andra människor. Ett naturligt missförstånd som den 34-åriga mormorn tar med humor eftersom ​​hon vet mycket väl att hon själv var en mycket ung mamma, liksom hennes första dotter Nakita och av den anledningen är det normalt att hennes familj ständigt råkar ut för missförstånd och får uppmärksamhet även i media.

image: PA Real Life

Casey misstas inte bara för att vara mamma till sitt barnbarn, men när hon är i sällskap med sina två döttrar (den yngre har inga barn), misstas hon ofta för en syster till de två. Att vara en ung mamma och samtidigt en ung mormor kan låta konstigt för människor, men det har sina positiva sidor, som den som gör att hon fortfarande har mycket energi inom sig för att hjälpa sin dotter att uppfostra lilla Ashton som nu är ett år gammal.

Advertisement
image: PA Real Life

"Det är fantastiskt att ha energin att hålla jämna steg med din dotter och det är också fantastiskt att du när hon når tonåren fortfarande kommer att komma ihåg dina tonår. Mina två döttrars vänner kom alltid till mig för att få råd, för jag var en yngre mamma än deras och jag var praktiskt taget som en vän!", berättar Casey Maree Seckold.

image: PA Real Life

När allt kommer omkring verkar det som om mamma, dotter och barnbarn är mycket nöjda med det liv de lever, trots den lilla åldersskillnaden mellan Casey och Nakita. De skulle lätt kunna vara systrar och ofta beter de sig faktiskt som att de vore det i hemmet där de blandar sina ungdomliga energier för att fostra lilla Ashton på bästa sätt.

Vad tycker du om den här unga mormorn och mamman?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack