En städerska skäller ut sin hemska chef efter notor innan hon går i pension: "Du är inte bättre än jag" - TittaPaVideon.se
x
En städerska skäller ut sin hemska…
Gnälliga barn - 16 barn som haft mod nog att klaga över banala saker En 7-årig dotter bidrar till hushållets utgifter - en mammas metod för att lära sitt dotter värdet av pengar

En städerska skäller ut sin hemska chef efter notor innan hon går i pension: "Du är inte bättre än jag"

11 Maj 2021 • Av sofia
934
Advertisement

Hur många gånger har du velat ge din chef svar på tal efter det att hon eller han har behandlat dig orättvist eller svarat illa? Tyvärr finns det många tyranniska chefer som, bara bryr sig om företagets vinst, glömmer att de har att göra med andra människor och följaktligen ofta beter sig på ett överlägset och elakt sätt. Mycket ofta känner de sig dessutom viktigare än andra, bara för att de har en högre uppsatt roll. En städerska fick dock lust att säga exakt vad hon tyckte om sin chef efter att ha stått ut med honom i 35 år. På sin sista arbetsdag lämnade kvinnan, som valde att vara anonym, ett brev där hon med stor ärlighet avslöjade sin sanna åsikt om den "aggressiva och grymma" chefen.

via: Newslocker
image: Metro

Ett brev där hon med några enkla ord uppmanade sin chef och de andra anställda på banken där hon städade att vara snällare mot andra, eftersom "ingen av dem var bättre eller överlägsen någon annan". Kvinnan har verkligen rätt, respekt är något man bör visa alla, oavsett vilket jobb de har! Efter 35 år av städning och att ha blivit "illa behandad" ville kvinnan som nu var nära pensionen lätta sitt hjärta, i hopp om att även göra nästa städare en tjänst samt alla andra underbetalda anställda runt i världen som inte får den respekt de förtjänar.

Hennes brev lyder: "Jag lämnar mitt jobb på grund av hur ni behandlade mig på kontoret som var både aggressivt och grymt, men detta säger enbart någonting om hur ni är som människor, inte jag. Snälla kom ihåg detta i framtiden: I en värld där du kan vara vad du vill, VAR SNÄLL.  För du är verkligen inte bättre än städaren."

Fotot av brevet publicerades på sociala medier av kvinnans son, som sa att han var mycket stolt över sin mamma och hennes gest: "Njut av din pension mamma... den som skrattar bäst skrattar sist!". Andra som fick höra om den här historien, visade också all sin solidaritet och sitt stöd för den här kvinna: "Bra gjort!" läser man i kommentarerna och även "Jag har aldrig fattat varför människor tycker att det de arbetar med speglar deras betydelse". Vi förstår det inte heller!

Vi bör kanske möta livet med lite mer ödmjukhet och komma ihåg att det vid vår sida ​​finns andra människor som delar samma känslor. Låt oss försöka vara snällare!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack