"Han blev genast förälskad i min dotter" det starka bandet mellan en liten flicka och hennes styvpappa syns tydligt på dessa rörande bilder - TittaPaVideon.se
x
"Han blev genast förälskad i min dotter"…
Absurda kläder - 15 personer som trots att de ansträngt sig lyckats överskrida alla gränser för god smak

"Han blev genast förälskad i min dotter" det starka bandet mellan en liten flicka och hennes styvpappa syns tydligt på dessa rörande bilder

03 Maj 2021 • Av sofia
2.282
Advertisement

Vem sa att en familj nödvändigtvis måste bestå av medlemmar som är knutna till varandra genom biologiska band? En familj med samma mängd tillgivenhet och kärlek kan även bildas mellan människor som inte har något släktskap, och varför inte, till och med med ditt trogna husdjur. Sammanfattningsvis, i ett hem där kärlek regerar finns det också en perfekt familj på sitt eget lilla sätt. Dyrbara värderingar som de Karisa Smith berättar om, en mamma som valde att dela sin upplevelse om relationen mellan sin dotter och hennes styvpappa.

När Karisa träffade sin nya partner hade hon redan en 9 månader gammal dotter från ett tidigare förhållande. Självklart skulle kvinnans nya partner vara tvungen att göra sig förttjänt av den lilla flickans förtroende med tiden, eftersom han inte var den biologiska pappan. Men mot alla odds kom Karisas dotter och hennes styvpappa omedelbart överens, så pass mycket att hon nu helt enkelt kallar honom "pappa".

Det här är hur Karisa Smith beskriver sin upplevelse av stark kärlek i sin familj: "De är inte besläktade med något biologiskt band, men de är som far och dotter. Min nya make gör allt han kan för att ta hand om min dotter som om hon vore hans egen. Närhelst hon behöver honom finns han alltid där för henne."

Nu när Karisa Smiths dotter har fyllt 3 år, berättar mamman att förhållandet mellan henne och hennes styvfar är starkare och lyckligare än någonsin!

Advertisement

Den lilla flickan följer sin nya pappa i allt han gör, även när han måste träna hårt för det jobb han gör (Karisas man är en amerikansk soldat). Hon behöver alltid honom och han behöver alltid henne. Det spelar ingen roll att det inte finns något biologiskt band mellan dem och inget naturligt band, de har en starkare pappa/dotter relation än många andra.

Det som är viktigt, enligt mamma Karisa, är att värderingar såsom ömsesidig respekt, tillgivenhet och ren kärlek regerar i hennes familj. Känslor som den nya mannen omedelbart kände inte bara för kvinnan utan också för den lilla flickan som några år tidigare bara var 9 månader gammal.

Man skulle kunna säga att det var kärlek vid första ögonkastet: "När han blev kär i mig blev han omedelbart kär i min dotter också..."

Det finns nog inget mer att säga, förutom att vi alla borde låta oss inspireras av denna extraordinära familj. Även om det inte finns något biologiskt förhållande mellan pappa och dotter, är det viktiga att det finns kärlek vad som än händer!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack